Kalp rahatsızlığı nedeniyle yazılarına ara vermişti... Sabah yazarı köşesine geri döndü!

Kalp+rahats%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+nedeniyle+yaz%C4%B1lar%C4%B1na+ara+vermi%C5%9Fti...+Sabah+yazar%C4%B1+k%C3%B6%C5%9Fesine+geri+d%C3%B6nd%C3%BC%21;
ABONE OL

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Sabah yazarı Salih Tuna köşesine geri döndü.

15 Ocak'ta geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olan Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, ara verdiği köşesine bugün geri döndü.

"Geldim..." başlıklı bir yazı kaleme alan Tuna, "Sağlık sorunları yaşadığım bu süreçte "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan "muhalif" yazarlar, AK Parti'yi destekleyen yazarlardan daha az değildi" dedi.

İşte, Tuna'nın o yazısı:

"Size tuhaf gelecek ama söyleyeyim:

Sağlık sorunları yaşadığım bu süreçte "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan "muhalif" yazarlar, AK Parti'yi destekleyen yazarlardan daha az değildi.
Hayır, adlarını vermeyeceğim, linç yemelerinden korkarım!..

Zira "siyasi tribünlerde" ölümüze dirimize susamış azgın "taraftarlar" var. Ölsen de nefretlerinden kurtulamıyorsun, o derece!

Yavuz Bahadıroğlu'nun ve daha önce de can arkadaşım Ahmet Kekeç'in vefatının ardından atılan o iğrenç tweetler bu halin en son göstergesiydi.

Nefrete malul bu ortamda düşünce olmaz. Düşüncenin olmadığı yerde de "hakikat" aranamaz.

Yazar çizerler de bu ortamdan sorumludur. Alkış alma belasına kendi "tribünlerinin" kapatması oldular.

Şayet kendi taraftarlarından sâdır olan "nefret suçlarına" karşı seslerini yükseltemezlerse bu zelil esaretten zinhar kurtulamazlar."

 

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip