Kanal D Ana Haber'in yeni ismi Deniz Bayramoğlu eşi Ece Üner ile rakip oldu!

Kanal+D+Ana+Haber%E2%80%99in+yeni+ismi+Deniz+Bayramo%C4%9Flu+e%C5%9Fi+Ece+%C3%BCner+ile+rakip+oldu%21;
ABONE OL

Buket Aydın'ın istifasıyla Kanal D Ana Haber koltuğuna oturacak olan Deniz Bayramoğlu, Show TV Ana Haber Bülteni spikeri olan eşi Ece Üner ile rakip oldu. Medya dünyasında benzer bir rekabeti Cem Öğretir ve Seda Öğretir çifti de yaşıyor.

İki yıldır sürdürdüğü Kanal D Haber Başkanlığı ve Ana Haber Sunuculuğu görevinden dün istifa ettiğini duyuran Buket Aydın'ın yerine Cnn Türk'te görev yapan Deniz Bayramoğlu geldi.
 
Yarından itibaren Kanal D Ana Haber'i artık Deniz Bayramoğlu sunacak.
 
Deniz Bayramoğlu'nun Kanal D Ana Haber'in başına geçmesiyle de ilginç bir tesadüf meydana geldi. Deniz Bayramoğlu, Show TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan eşi Ece Üner ile rakip oldu.
 
 
Haberci çift ana haber bülteniyle aynı saatlerde izleyici karşısına çıkacak ve hem reyting hem de habercilik yarışına girecek. 
 
Benzer bir tesadüfü atv ana haber bültenini sunan Cem Öğretir ve NTV haber spikeri eşi Seda Öğretir de yaşıyor. Cem ve Seda Öğretir çifti de ana haber bültenleriyle rakip kanallarda izleyici karşısına çıkıyor.
 
İki ayrı çiftin ana haber bültenlerinde rakip olduğu bu ilginç tesadüf de medya kulislerinden "Ana Haberler artık çiftlere emanet. Bakalım en çok hangisi izlenecek" yorumlarına neden oldu. 
 
twitter takip