Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'dan flaş açıklama: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın

U%C4%9Fur+Mumcu%E2%80%99nun+e%C5%9Fi+G%C3%BCldal+Mumcu%E2%80%99dan+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama:+%C3%87ekin+tu%C4%9Flalar%C4%B1+y%C4%B1k%C4%B1ls%C4%B1n+duvar+alt%C4%B1nda+kim+kal%C4%B1rsa+kals%C4%B1n
ABONE OL

Bombalı suikast sonucu hayatını kaybeden usta gazeteci Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'dan, Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgili flaş bir paylaşım geldi.

24 Ocak 1993 tarihinde Ankara'daki evinin önünde uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybeden usta gazeteci Uğur Mumcu’nun eşi Güldal Mumcu, Sedat Peker’in yayınladığı 7. videoda cinayetin faili olarak dönemin İçişleri Bakanı Mehmet Ağar' işaret etmesinin ardıdna Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, "Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz" diyen Güldal Mumcu, "Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın" ifadalerini kullandı.

İşte, o paylaşım:

"Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın."

twitter takip