Kaza geçireli bugün 6 sene oldu! Mesut Yar, Kenan Işık'ı unutmadı!

Kaza+ge%C3%A7ireli+bug%C3%BCn+6+sene+oldu%21;+Mesut+Yar,+Kenan+I%C5%9F%C4%B1k%E2%80%99%C4%B1+unutmad%C4%B1%21;
ABONE OL

Ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar, kaza geçirişinin 6. yılında usta sanatçı Kenan Işık'ı andı...

 
Ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süre bitkisel hayatta kalan ve şu an tedavisine evinde devam edilen Kenan Işık'ın geçirdiği kazanın 6. yılında usta sanatçıyı andı.
 
Usta sanatçı Kenan Işık, 21 Mart 2014'de spor salonunun saunasından çıktıktan sonra dengesini kaybederek düşmüş ve bu sırada başını çarptığı için beyin kanaması geçirmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından uzun süre bitkisel hayatta kalan Kenan Işık'ın tedavisine artık evinde devam ediliyor.
 
Eşi Beril Işık, Kenan Işık'ın son durumunu anlattığında; usta sanatçının söylenenleri duyduğunu ancak tepki veremediğini, çevresindekileri gözleriyle takip ettiğini ve artık tekerlekli sandalyesinde oturabildiğini, vücudunu dik tutabildiğini belirtmişti.
 
Gözleriyle iletişim kurabilen Kenan Işık'ın fizyoterapi ve ergoterapi tedavisine de yoğun bir şekilde devam ediliyor.
 
Mesut Yar da, kaza geçirişinin 6. yılında Kenan Işık'ı unutmadı ve sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile usta sanatçıyı andı.
 
Kenan Işık'ın iyileşeceğine dair umudu olduğunu ifade eden Mesut Yar, Işık'ın fotoğrafını paylaşarak, "Bugün tam altı yıl oldu. Top yekünde kaç yaprak var düşecek takvimimizden? Onu bilemem. Ama bildiğim bir gerçek var önü sonu. Düşen yaprak gördüğünde mevsim her daim sonbahar olmuyor. Hem düşen yaprak oracıkta solmuyor. Benim bir ümidim, hep umudum var; düştüğü yerde yeşillenecektir bir ulu çınar. Bu ilkbahar gittiği gibi gelişini kutlayacağız yaprağın; yeşil her mevsimde bahardır, anlayacağın" ifadelerini kullandı.
 
 
twitter takip