Kemal Öztürk: İyi ki o programda yer alan gazetecilerden biri değilim!

Kemal+%C3%96zt%C3%BCrk:+%C4%B0yi+ki+o+programda+yer+alan+gazetecilerden+biri+de%C4%9Filim%21;
ABONE OL

haberturk.com.tr yazarı Kemal Öztürk, bugünkü yazısına dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk TV canlı yayınını taşıdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam moderatörlüğünü Kübra Par'ın üstlendiği "Açık ve Net" programında, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yanıt vermek için gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Mehmet Akif Ersoy ve Veyis Ateş'in karşısına geçti.

Ancak Soylu, yayında birçok soruya kaçamak yanıtlar verdi. Gazeteci Uğur Mumcu cinayeti başta olmak üzere Soylu'ya yöneltilmesi gereken birçok soru da sorulmadı, sorulanlara da gazetecilerin ısrarına rağmen yanıt alınamadı. Dün akşam yayında yaşanan bu anlar ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Habertürk'teki yayını bugünkü köşesine taşıyan haberturk.com.tr yazarı Kemal Öztürk ise yazısında "Şurası açık ki, televizyonculuk tarihinde çok sık anılacak bir program oldu. Habertürk mesleki açıdan çok başarılı bir işe imza attı" görüşünü savunurken, sosyal medyadan yapılan eleştriler için "Hepsi kamuoyunda merak edilen her soruyu sormak için gayret etmelerine rağmen, yine de linç edilmekten kurtulamadılar" ifadelerini kullandı.

Öztürk, yazısının devamında ise "Ancak programı izlerken ve sosyal medyada yaşananları takip ederken şunu içimden geçirmedim değil, iyi ki o programda yer alan gazetecilerden biri değilim!" dedi.

twitter takip