Kılıçdaroğlu, Bergen filmini izledi: 'İlk bir hafta içerisinde İstanbul Sözleşmesi‘ni uygulamaya koyacağız'

K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu,+Bergen+filmini+izledi:+%E2%80%99%C4%B0lk+bir+hafta+i%C3%A7erisinde+%C4%B0stanbul+S%C3%B6zle%C5%9Fmesi‘ni+uygulamaya+koyaca%C4%9F%C4%B1z%E2%80%99
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve parti heyetiyle birlikte Bergen filmini sinemada izledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Bergen’in hayatını anlatan sinema filmini izledi. Kılıçdaroğlu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP'nin eski genel başkanlarından Hikmet Çetin ve vatandaşlar eşlik etti.

"KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN HANGİ SONUÇLAR DOĞURDUĞUNU HEP BİRLİKTE İZLEDİK"

Filmi izledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Öncelikle filmin yönetmenini, oyuncularını yürekten kutluyorum. Bir dramı kalıcı kıldılar. Kadına yönelik şiddetin hangi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte izledik. Bu aynı zamanda İstanbul Sözleşmesi'nin de ne kadar değerli olduğunu bize gösteriyor” dedi.

"HEM ACI HEM UMUT VAR"

Selvi Kılıçdaroğlu ise filmle ilgili görüşlerini, “Güzel bir film. Hem acı hem umut var. Sonunda kadının yine de pes etmemesi, direnmesi bana umut veriyor” diye açıkladı.

"BİR HAFTA İÇERİSİNDE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ‘Nİ UYGULAMAYA KOYACAĞIZ"

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ise filmi seyretmesinin ardından şu açıklamada bulundu;

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Ankara il örgütümüzle birlikte kadına yönelik şiddete dikkati çeken Bergen filmini izledik. Sözümüz söz iktidara geldiğimizde ilk bir hafta içerisinde İstanbul Sözleşmesi‘ni uygulamaya koyacağız.”

twitter takip