Kılıçdaroğlu 'çaprazlama' yöntemi ile 81 kenti gezecek

K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu+%E2%80%99%C3%A7aprazlama%E2%80%99+y%C3%B6ntemi+ile+81+kenti+gezecek
ABONE OL

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kampanya süresince aynı gün bir doğu bir batı programı ile 81 ili dolaşacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, kampanya süresince aynı gün bir doğu bir batı programı ile 81 ili dolaşacak. Ramazan’da halkla iftar ve sahur yapmayı planlayan Kılıçdaroğlu günde iki-üç ilde etkinlik yapmayı planlıyor.

Milliyet gazetesinden Mehtap Gökdemir'in haberine göre; CHP, grup toplantılarını her hafta salı günü Anadolu’nun değişik illerinde yapacak, önümüzdeki haftadan itibaren salı günleri alanda çiftçiyle, esnafla grup toplantısında bir araya gelecek.

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bugün Malatya, Cumartesi Maraş’ta, Salı günü de Hatay’da olması bekleniyor. 14 Mart Salı günü saat 13.30’da Hatay’da vatandaşa seslenecek olan Kılıçdaroğlu’nun çadırda konuşması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu, kampanya süresince yaşanan deprem felaketinden dolayı gösterişli, abartılı programlardan kaçınılmasını isterken, kurmaylarına “depremzedeleri incitecek her şeyden kaçınının” talimatını verdi.

‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri‘ de depremde hayatını kaybedenlerin kırkı çıktıktan sonra tekrar alan çalışmalarına başlayacak. Kampanyada Ramazan hasasiyetine uygun programlar yapılacak. CHP aday lansman toplantısını ise depremin kırkı çıktıktan sonra yapacak. CHP’de aday toplantısı yerine “deprem bölgesine okul temeli atalım, kampanya yapalım” gibi öneriler de gündemde.

Kılıçdaroğlu’nun kampanya boyunca gezilerini çaprazlama yapması planlanıyor. Buna göre aynı günde bir doğu ilinde bir batı ilinde programa katılacak. Aynı şekilde güney illerinden birinde program varsa, Karadeniz bölgesinden bir il de o günkü programda yer alacak.

81 ilin tamamını ziyaret etmek isteyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazen bir gün içinde üçüncü bir ile de gidecek. Kılıçdaroğlu’nun, yurt dışında da büyük bir miting yapabileceği ifade ediliyor.

twitter takip