Kılıçdaroğlu'ndan yeni medya stratejisi: Hürriyet yazarlarının sorularını yanıtladı!

K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99ndan+yeni+medya+stratejisi:+H%C3%BCrriyet+yazarlar%C4%B1n%C4%B1n+sorular%C4%B1n%C4%B1+yan%C4%B1tlad%C4%B1%21;
ABONE OL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, medya planlamasında strateji değişikliğine gitti. Uzun süredir iktidara yakın medyaya mesafeli olan CHP lideri, Hürriyet yazarlarının sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet yazarlarının sorularını yanıtladı. 10 soruya yanıt veren ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kızgın olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceğine ilişkin “Dünyanın hiçbir yerinde 10 kez üst üste yenilgi almış teknik direktör 11’inci maça çıkmaz. İstifa çağrılarına ne diyorsunuz?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor teknik direktörü olarak birinin diğerini yenmesini sağlamaya çalışmıyorum; tam tersine taraftarları birleştirmeye çalışıyorum. 10 cephede yara almış bir komutan savaşa devam eder mi? Evet, eder/etmelidir. CHP Genel Başkanı olmasam da mücadeleyi asla bırakmam.”

Kılıçdaroğlu'na soru soran isimler arasında Ahmet Hakan, Hande Fırat, Sedat Ergin, Abdülkadir Selvi, Yalçın Bayer, Sefer Levent, Uğur Meleke, Savaş Özbey ve Uğur Vardan yer alıyor.

Kılıçdaroğlu'nun 10 soruya verdiği yanıtları okumak için TIKLAYIN...

twitter takip