Kim Kardashian'a 'kimsin' diyen Ahmet Hakan'a, Melis Alphan'dan tepki: Türkiye'nin en büyük lüzumsuzluk ünlüsüsün!

Kim+Kardashian%E2%80%99a+%E2%80%99kimsin%E2%80%99+diyen+Ahmet+Hakan%E2%80%99a,+Melis+Alphan%E2%80%99dan+tepki:+T%C3%BCrkiye%E2%80%99nin+en+b%C3%BCy%C3%BCk+l%C3%BCzumsuzluk+%C3%BCnl%C3%BCs%C3%BCs%C3%BCn%21;
ABONE OL

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmayla ilgili yorumunu eleştirerek 'Sen kimsin?' diye sordu. Hakan'ın bu çıkışına eski köşe komşusu Melis Alphan'dan 'Asıl sen kimsin?' yorumu geldi...

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Ermeni asıllı ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan - Ermenistan sınırındaki çatışmayla ilgili Twitter'dan yaptığı yorumu eleştirdi. Yazısında, Kardashian'a "Sen kimsin?" diyerek çıkaşn Hakan'a eski köşe komşusu melis Alphan'dan tepki geldi.

Hakan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN...

Hakan'ın bu sözlerini Twitter'dan eleştiren Alphan, şu ifadeleri kullandı:

"Esas sen kimsin? Bu ülkenin 1 numaralı popülisti. Hadi o ‘dünyanın en büyük lüzumsuzluk ünlüsü'.. Ya sen? Sen Türkiye’nin en büyük lüzumsuzluk ünlüsüsün. Yani her türlü, Kim bile senden büyük."

 

Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da tırmanan gerilim üzerine Twitter'dan “Bakü'ye çağrı yaparak saldırgan güç kullanımını durdurulmalı, ABD'nin Azerbaycan'a Ermenilere karşı kullanılan askeri yardımı kesilmeli ve Türkiye, Bakü'ye silah ve savaşçı göndermeyi durdurması için uyarılmalı" açıklamasını yapmıştı.

twitter takip