KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut'tan Olay TV açıklaması!

KRT+TV+Genel+M%C3%BCd%C3%BCr%C3%BC+Adnan+Bulut%E2%80%99tan+Olay+TV+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1%21;
ABONE OL

KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut, polemikhaber'in sorularını yanıtladı.

Olay TV’nin 26’ncı gününde kapanmak zorunda kalmasını değerlendiren KRT TV Genel  Müdürü Adnan Bulut, Cavit Çağlar faktörünü çok önceden gördüğünü ve öngörüsünün kısa sürede doğru çıktığını anlattı. Olay TV ekibi ile KRT TV’nin ortaklık iddialarını da kesin bir dille yalanlayan Bulut çok konuşulacak tespitlerde bulundu...

İşte Adnan Bulut'un açıklamaları:

* KRT TV çeşitli maddi ve manevi zorluklara rağmen yayınlarını sürdürüyor.

* Olay TV ortaya çıktı, yapılanması. Ama daha sonra anlaşıldı ki Cavit Çağlar, çeşit sebeplerden dolayı bu işten vazgeçmek zorunda kaldı.

* Olay TV ile birleşme talebi gibi bir görüşme olmadı.

* Olay TV'nin de kapanmamasını ve yayın hayatına devam etmesini çok isterdim. Çünkü çölleşen Türk medyasında buna ihtiyaç var.

“DÜĞMEYİ YANLIŞ İLİKLEDİLER”

* Yeni yeni televizyonlara, yeni yeni basın kuruluşlarına ihtiyaç var ama ne yazık ki Olay TV'nin kuruluşuyla ilgili söyleyebileceğim şey birinci düğmenin yanlış düğmelenmesidir. Yani bu sonucu aslında ben öngörüyordum, bu ilişki nasıl yürür ki Cavit Çağlar'la?

* Cavit Çağlar geçmişinde Türkiye'de siyasette yaptıklarıyla çok önemli de bir iş adamı. Hükümetlerle iyi geçindiğini şimdiye kadar herhangi bir şekilde ters düşmek istemediğini çok net biliyoruz.

*Cavit Çağlar'ın profili oldukça ortada ve net, açık bir profildir.

* Geçmişte bazı kritik şeylerde de Cavit Çağlar'ın isminin geçtiğini biliriz: Türkiye-Rusya ilişkilerinde terörist başı Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesinde kendi uçağının kullandırmasında...

* Yani sistemle kavga etmek istemeyen iyi geçinmeye çalışan, sadece ticaret yapıp parasını kazanmaya çalışan bu anlamda riske girmek istemeyen bir insandı.

* O yüzden birinci düğme yanlış düğmelenince hatalı sürece doğru gidebileceğini öngörmüştüm. Çünkü ilk düğmeye yanlış düğümlenince altı artık düzen tutması mümkün değil.

* Çünkü Cavit Çağlar patronajında duruyor ama ana haber bültenini sivri dilli Nevşin Mengü sunuyor... Böyle bir ittifakın yürümesi zaten mümkün değildi.

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...

 

twitter takip