Kübra Par'dan Ece Üner'e destek mesajı!

K%C3%BCbra+Par%E2%80%99dan+Ece+%C3%BCner%E2%80%99e+destek+mesaj%C4%B1%21;
ABONE OL

Ahmet Hakan'ın yengesi olan Habertürk spikeri Kübra Par, Ahmet Hakan- Ece Üner tartışması hakkında yorumda bulundu.

 
Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner ile Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan arasında birkaç gündür süren koronavirüs fırsatçılığı ve müslümanlık tartışmasına Habertürk spikeri Kübra Par da katıldı.
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından, Ece Üner'in hijyen ürünleri ve makarna gibi gıda maddelerine yapılan zamları eleştirirken söylediği "Sorsan hepimiz Müslümanız ama namaz 5 vakit ahlak 24 saat farz" sözleri Ahmet Hakan ile arasında bir polemik başlatmıştı.
 
Ahmet Hakan'ın "Fırsatçılık yapanların namaz kılanlar olduğunu nerden biliyorsun. Fırsatçılık ile namaz arasında bir bağ kurmak doğru değil" diyerek verdiği cevap üzerinden başlayan gerginlik sürüyor.
 
Ece Üner, sözlerini çarpıttığı için Ahmet Hakan hakkında "Ben günün adamı değil hakikatın adamı olmaya çalışıyorum" diyerek sert bir tepki vermiş, Ahmet Hakan da köşe yazılarında, Üner'in sözlerini eleştirmeye devam etmişti.
 
Bu arada, Ece Üner'e bir meslektaşından gelen destek de dikkat çekti.
 
Show TV ile aynı yayın grubunda bulunan Habertürk'ün spikeri Kübra Par, yaşanan tartışmada Ece Üner'i haklı bularak, sosyal medya hesabından "Corona fırsatçılarıyla ilgili yorumunun dindarlıkla-sekülerlikle ilgisi yok, bir deyimden bahsediyor. Bağlamından koparıp, kötü niyet arayıp çarpıtmayın" mesajını yayınladı.
 
Ece Üner de, bu mesaja "İşte bu çok değerliydi. Vefa ve dostluk. Teşekkür ederim Kübra Par" cevabını verdi. 
 
Ahmet Hakan'ın sinemacı kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olan Kübra Par'ın bu tartışmada kayın biraderinin değil Ece Üner'in tarafında olması ise sosyal medyada "Ahmet Hakan'a aile içi muhalefet" şeklinde yorumlandı. 
 
twitter takip