Kulis: Kılıçdaroğlu hazırlıklara başladı, masasında dosyalar var?

Kulis:+K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu+haz%C4%B1rl%C4%B1klara+ba%C5%9Flad%C4%B1,+masas%C4%B1nda+dosyalar+var?
ABONE OL

Eski CHP Milletvekili ve Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş bugünkü köşe yazısında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda ilk üç ayda atacağı adımlar üzerine çalıştığını öne sürdü.

Altılı masa, Cumhurbaşkanlığı adayının 6 lider tarafından konuşulmadığının altını çizerken kulis bilgileri gündeme gelmeye devam ediyor. Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına hazırlandığını belirten bir yazı kaleme aldı.

"Kılıçdaroğlu, şu sıralar 'Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde' ilk üç ayda nelerin yapılması gerektiği üzerine çalışıyor. Masasında büyükelçilerin görev sürelerinin düzenlemesi ve emeklilik yaşlarının uzatılmasından, Mavi Vatan, Suriye ve Kıbrıs’a dair onlarca dosya var" diyen Yarkadaş şunları kaydetti:

"CHP lideri, aynı zamanda eğitim – öğretim konularına da yoğunlaşıyor. Önümüzdeki günlerde ise emekli bürokratlar, emekli valiler ve emekli emniyet müdürleriyle görüşmeyi ve güvenlik konularında fikir alışverişi yapmayı planlıyor. Kısacası; Kılıçdaroğlu devleti yönetmeye hazırlanıyor."

twitter takip