Kültür Bakanlığı'na geçen Kız Kulesi'nin açılış konserini Andrea Bocelli mi verecek?

K%C3%BClt%C3%BCr+Bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1%E2%80%99na+ge%C3%A7en+K%C4%B1z+Kulesi%E2%80%99nin+a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+konserini+Andrea+Bocelli+mi+verecek?
ABONE OL

Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde okurlarıyla 3 kulis haber paylaştı.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında okurlarına "Upper Cihangir"in yaz sezonun başlamasıyla Bodrum'a kaydığını ve böylece magazin meydanının kendisine kaldığını yazdı. Özkök, “Nöbetçi seviyeli magazin sayfası” burası..." dediği yazısının devamında ise 3 kulis bilgi paylaştı.

KÜLTÜR BAKANLIĞI'NA GEÇEN KIZ KULESİ'NİN AÇILIŞ KONSERİNİ ANDREA BOCELLİ Mİ VERECEK?

Özkök'ün ilk paylaştığı bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde Kültür Bakanlığı'na geçen Kız Kulesi'nin açılış konseri için İtalyan tenor Andrea Bocelli ile görüşülüyormuş.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu'nun ilk konserinin 12 Mayıs Çarşamba akşamı NTV'de yayınlanacağını da duyuran Özkök, yazısının devamında ise Göbeklitepe'yle ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

"GÖBEKLİTEPE'NİN ADI DEĞİŞİYOR" İDDİASI!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe civarında 11 tepe daha keşfedildiğini yazısına taşıyan Özkök, Göbeklitepe’nin adının “12 Tepe” olmasının tartışıldığını öne sürdü.

Özkök'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip