Levent Gültekin ile Eren Erdem arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: Kimmiş o hükümetle çalışan CHP’liler?

Levent+G%C3%BCltekin+ile+Eren+Erdem+aras%C4%B1nda+%E2%80%99K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99+polemi%C4%9Fi:+Kimmi%C5%9F+o+h%C3%BCk%C3%BCmetle+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fan+CHP%E2%80%99liler?
ABONE OL

Gazeteci Levent Gültekin ile CHP'li Eren Erdem arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden sert bir tartışma yaşandı.

Gazeteci Levent Gültekin, dün Medyascope'ta Ruşen Çakır 'ın sorularını yanıtlamış ve 'devletle irtibatlı CHP içindeki bazı isimlerin, yoğun bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'na aday olması yönünde baskı yaptığını' iddia etmişti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Eren Erdem'den Gültekin'in bu iddialarına çok sert yanıt geldi.

Erdem, Twitter hesabından Gültekin'in açıklamalarını alıntılayarak yaptığı paylaşımda "Kimin hükümet propogandalarına meze olduğunu çok iyi biliyoruz Levent bey! Eğer, 24 saat içinde; CHP’de kim hükümet adına propoganda yapıyormuş açıklamayan namerttir, alçaktır! Bırakın artık bu işleri, işiniz gücünüz komplo üreterek Türkiye’nin önünü tıkamak.Kılıçdaroğlu umuttur!" ifadelerini kullanarak Gültekin'e çağrıda bulundu.

 

Erdem'in bu tepkisinin ardından jet bir yanıt veren Gültekin de şöyle bir paylaşım yaptı:

 

"Sevgili Eren, aynı şeyleri 2018 seçimleri öncesi de söyleyip o zaman da Muharrem Beyi göklere çıkarıp, Kemal Beye olmayacak sözler ediyordun. Hatırlıyorsun değil mi? Ülke meselelerini kişisel ikbal çabalarına malzeme yapma lütfen."

 

 

Erdem ise Gültekin'in bu cevabına, "Topu taca atma sevgili Levent. 2018’de partimizin CB adayının kampanyasına hepimiz katkı sunduk. Sen esas soruma cevap ver; “kimmiş o hükümetle çalışan CHP’liler? İsim isim sendeymiş ya!” Ayıp, bu kadar kolay bir camiaya iftira edilir mi? Koca bir camiayı zan altında bıraktın!" ifadeleriyle karşılık verdi.

 

twitter takip