Magazin gündemine ikinci bomba! Kerem Tunceri'den sonra Gökhan Alkan'ın mesajları da ifşa oldu!

Magazin+g%C3%BCndemine+ikinci+bomba%21;+Kerem+Tunceri%E2%80%99den+sonra+G%C3%B6khan+Alkan%E2%80%99%C4%B1n+mesajlar%C4%B1+da+if%C5%9Fa+oldu%21;+
ABONE OL

Dün Aslı Enver ile aşk yaşıyor haberleriyle gündeme gelen eski basketbolcu Kerem Tunceri'nin ardından ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın attığı söylenen mesajlar da sosyal medyada gündem oldu.

Dün ünlü oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşıyor haberleriyle gündeme gelen eski basketbolcu Kerem Tunceri'den ardından bir başka ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın da sosyal medya mesajlaşmaları ifşa oldu.
 
Yasak Elma dizisiyle ekranlara dönen Gökhan Alkan'ın olduğu iddia edilen bir kişiyle Ezgi Naz isimli bir kadının yazışmaları sosyal medyaya yansıdı.
 
Gökhan Alkan'ın hesabı olarak görülen hesaptan Ezgi Naz'a gelen mesajlar genç kadın tarafından Twitter'da paylaşıldı. Ezgi Naz isimli kadın, Gökhan Alkan'ın kendisini engellediğini söyleyerek mesajları paylaştı. 
 
Instagram'ın DM (direk mesaj) özellliğinden mesajlaşan ikiliden Gökhan Alkan olduğu söylenen kişinin Ezgi Naz isimli kadına buluşup otelde spa keyfi yapmayı ve sonrasında odada film izlemeyi teklif ettiği görülüyor.
 
 
KEREM TUNCERİ DE DÜN AKŞAM İFŞALANMIŞTI!
 
Dün ünlü oyuncu Aslı Enver aşk yaşıyor haberleriyle gündeme gelen basketbolcu Kerem Tunceri'nin de Instagram mesajları dün akşam ifşa olmuştu.
Aslı Enver ve Kerem Tunceri arasındaki aşk dedikodularının duyulmasının ardından eski sporcunun daha önce mesajlaştığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
Tunçeri ile sosyal medya üzerinden mesajlaştığını iddia eden 3 kadının arka arkaya yaptıkları paylaşımlar bir anda olay oldu. İddialara göre Kerem Tunçeri'nin sosyal medyayı aktif olarak kullanan bu 3 kadın ile Instagram üzerinden mesajlaştıkları ortaya atıldı.
 
Instagram'da Beren Güney ismiyle yer alan bir kullanıcı Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşa etti. İlk paylaşımın ardından bu kez model olduğu öğrenilen Ecem isimli bir kullanıcı da Kerem Tunçeri ile Instagram'da bu yazışmaları gerçekleştirdiğini takipçilerine duyurdu.
 
İki kadının paylaşımları sosyal medyada bir anda gündeme oturduktan sonra ise bu kez 3. bir isim ortaya çıktı...
 
Elif Şen isimli kadın kendisinin Kerem Tunçeri'den aldığı mesajlar ve karşılıklı mesajlaşmalarını takipçilerine duyurdu.
 
3. ismin de ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada bir anda Kerem Tunçeri'nin ismi en çok arananlar listesine girdi.
 
Doğruluğu henüz kanıtlanmayan paylaşımlar twitter ve Instagram üzerinde büyük dikkat çekiyor ve konuşuluyor.
 
Konuya en çok yorum da Aslı Enver hayranlarından geliyor. Hayranları, dünden bu yana sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Aslı Enver'in düştüğü duruma üzüldüklerini belirtiyor.
 
Şarkıcı Murat Boz ile 4 sene süren ve bir ayrılıp bir barıştıkları ilişkileri geçen aylarda sona eren ikiliden, ilişkide üzülen tarafın daha çok Aslı Enver olduğu yorumları yapılmıştı.
 
Aslı Enver'in mutluluğu bulmasını isteyen hayranları ise "Aslı'nın yüzü gülsün artık. Nedir bu kadının çektiği bu sıkıntılar" yorumlarında bulunuyor.
 
Aslı Enver'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, dünden bu yana gündemi en çok meşgul eden isim olan ünlü oyuncu, Hürriyet Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın köşesine de konu oldu.
 
Aslı Enver'in karantina günlerinde gündemde büyük bir yer edinmesini köşesine taşıyan Ahmet Hakan bugünkü yazısında şunları yazdı:
 
Şu karantina sürecinde... Şu kıyamette... Sokağa çıkma yasaklarının tam ortasında... Gündemin nabzının korona dışında hiçbir şey için atmadığı şu günlerde... Şu ilginç zamanlarda... Akacak mecra bulmakta zorlanılan şu imkânı kıt günlerde...
 
Bir aşk haberiyle gündemin en tepesine yerleşmek...
Az buz başarı değildir.
 
*
 
Şu kadarını söyleyeyim:
 
Aşı bulmaktan bile daha zor.
 
*
 
İmkânsızı başaran Aslı Enver’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
 
KEREM TUNCERİ'DEN AÇIKLAMA VAR!
 
Öte tandan; Kerem Tunceri sosyal medyayı sallayan bu olay sonrası Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak, ilgili görselleri paylaşan kişiler hakkında soruşturma başlatacağını ve dava açacağını bildirdi.
 
 
twitter takip