Mansur Yavaş hangi köşe yazarına 100 bin TL'lik tazminat davası açtı?

Mansur+Yava%C5%9F+hangi+k%C3%B6%C5%9Fe+yazar%C4%B1na+100+bin+TL%E2%80%99lik+tazminat+davas%C4%B1+a%C3%A7t%C4%B1?
ABONE OL
Yeni Akit Gazetesi yazarı Hacı Yakışıklı bugünkü köşe yazısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisine 100 bin TL'lik bir dava açtığını yazdı. Mansur Yavaş'a hakaret etmediğini sadece durum tespiti yaptığını savunan Hacı Yakışıklı davadan da korkmadığını dile getirdi. Hacı Yakışıklı hakkında açılan davayla ilgili şunları yazdı:

Bunu bir reklam mevzusu yahut şahsi mevzu görmüyorum. İçimde endişe ve korku yok! Allah’ın dediği olur. Şayet başımıza bir iş gelecekse Allah’ın rızasını gözeterek yaptığımız işlerden dolayı gelsin.

Geçenlerde AHMET KEKEÇ;“İmamoğlu benden 10 bin TL istiyor” başlıklı yazı kaleme alınca “mazbatasız” olan 10 bin TL’lik, “mazbatalı” olan 100 bin TL’lik davalar açıyor diye bilin istedim! 

Ne Ahmet Kekeç İstanbul’da İmamoğlu’na küfretti, ne ben Ankara’da Mansur Yavaş’a küfrettim. Eleştirdik, yazdık, durum tespiti yaptık, onları kimlerin desteklediğini ortaya koyduk.

Terör örgütü yöneticileri “İstanbul ve Ankara’da” bu kişilere destek çağrısı yaparken bu durum zorlarına gitmeyenler; biz “Bakın alenen destek var, bunun bedelini isteyecekler, onlar da vermek zorunda kalacak” dediğimizde zorlarına gidiyor.

Kandil’in ne idüğü belirsiz inlerinden seslenenlere çıt çıkarmayanlar, her şeyiyle ortada olanlara yüklenmeye kalkıyor.  Bir yandan “Basın özgürlüğü” derken diğer yandan “Herkesi kucaklayacağım” diyorlar. Yalan bunların sırtında yuva yapmış! 

Yazının devamını okumak için TIKLAYINIZ
twitter takip