Mazhar Alanson açıkladı! Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl?

Mazhar+Alanson+a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1%21;+%C3%96zkan+U%C4%9Fur%E2%80%99un+sa%C4%9Fl%C4%B1k+durumu+nas%C4%B1l?
ABONE OL

Mazhar Alanson, ikinci kez kansere yakalanan arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Müzik dünyasının sevilen gruplarından MFÖ'den (Mazhar- Fuat- Özkan) Mazhar Alanson arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
 
2013 yılında lenf kanseri teşhisi konulan ve hastalığı atlatan Özkan Uğur'un geçriğimiz aylarda yeniden tedavi görmeye başladığı ortaya çıkmıştı.
 
Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Gülhane'de verdikleri 23 Nisan konserinde Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğünü ve doktorunun dinlenmesini söylemesi nedeniyle konsere katılamadığını açıklamışlardı.
 
Bu gelişmeden sonra; Özkan Uğur da, tedavi gördüğünü ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söylemişti.
 
Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkındaki gelişmeler dinleyicileri tarafından merakla beklenirken, bir açıklama da Mazhar Alanson'dan geldi.
 
Yakın zamanda yeni şarkılarıyla konser etkinliklerine başlayacaklarını duyuran Mazhar Alanson, arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumunun da iyiye gittiğini ifade etti.
 
Mazhar Alanson, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Biz hem birbirimizi hem sizi özledik. Yeni şarkılar ekliyoruz, inşallah uzun bir konser olacak. MFÖ'ye doyacaksınız. Bu arada Özkan dualarınızla iyiye gidiyor.  Hepinize MFÖ'den sevgiler" ifadelerine yer verdi. 
twitter takip