Medya dünyası bu haberle yasa boğuldu... Deneyimli kameraman evinde ölü bulundu!

Medya+d%C3%BCnyas%C4%B1+bu+haberle+yasa+bo%C4%9Fuldu...+Deneyimli+kameraman+evinde+%C3%B6l%C3%BC+bulundu%21;
ABONE OL

Türk medyasının bir dönem tanınan kameramanlarından Esat Aydın Balım hayatını kaybetti.

53 yaşındaki Esat Aydın Balım geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi ve bu sabah komşuları tarafından evinde ölü bulundu.
 
Esat Aydın Balım, Türkiye’nin ilk özel TV yapım şirketi Senkron TV ve Türkiye’nin ilk reality showlarından biri olan ‘Sıcağı Sıcağına’ ekibinde yer aldı. Balım ayrıca Fatma Girik’in bir döneme damga vuran yapımı ‘Söz Fato’da’ programında kameraman olarak çalıştı.
 
Daha sonra baba ocağı Şirince’ye dönen deneyimli isim, uzun bir süredir hayatını burada devam ettiriyordu.
 
Balım’ın yakın bir arkadaşı olan Sergun Ağar, ölümünün ardından yerel medyaya yaptığı açıklamada, “Şirince'de küçücük dükkanından yayılan ışıklarla köy meydanı sabaha kadar ışıl ışıldı. Beslediği sokak kedilerinin sayısını bilemezdiniz. Çok becerikliydi. Dükkanına giren her şeyi tamir ederdi. Bilgisayar sihirbazıydı. Babası Nurhan Balım gençlik yıllarımızın fotoğraf ustasıydı. Aydın o dükkanda büyüdü, çok da iyi bir kameraman olmuştu. Birlikte "boklu kebap" belgeselimi çekecektik. İyilikçiliği ve yardımseverliği pek bilinmez. Her şeyi bırakıp erkenden gitti. İyi olmadı, hiç iyi olmadı. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
 
twitter takip