Medyakoridoru duyurmuştu! Evden çalışma modeline geçen Hürriyet, Milliyet ve Posta çalışanları binayı boşaltıyor!

Medyakoridoru+duyurmu%C5%9Ftu%21;+Evden+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma+modeline+ge%C3%A7en+H%C3%BCrriyet,+Milliyet+ve+Posta+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1+binay%C4%B1+bo%C5%9Falt%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir evden çalışan Hürriyet, Milliyet ve Posta çalışanları, önümüzdeki süreçte de bu uygulamayı devam ettirecek.

Medyakoridoru, kısa bir süre önce Demirören Medya Grubu'na bağlı olarak yayınlanan Hürriyet, Milliyet ve Posta gazetesi çalışanlarının, pandemi sürecinde uygulamaya konulan evden çalışma modelini sürekli hale getirilmesi nedeniyle binayı boşaltacaklarını duyurmuştu.

Gazete çalışanlarının dün itibariyle ofis binasına giderek eşyalarını topladığı öğrenildi.

 
Çalışanlar bir yandan eşyaları ile ilgilenirken, bir yandan da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kurum bünyesinde görev yapanların taşınma işlemini bitirdikten sonra aralık ayına kadar yine görevlerini evden sürdüreceği bilgisine de ulaşıldı.
 
 
Türkiye’nin en büyük medya gruplarından Demirören’de bütün gazete ve internet servisleri birbiriyle uyumlu ve eşgüdümlü hale gelebilmesi için yönetim, restorasyon çalışması için kolları sıvamıştı.
 
Bu kapsamda Trump Towers’ta bulunan Fanatik, bütün gazetelerin reklam servisleri ve Medyanet’in boşaltılıp Bağcılar'da bulunan Demirören Medya Center’a geçirileceği duyurulmuştu.
 
 
Onların bu geçişi nedeniyle ortaya çıkan sıkışıklığı gidermek için ise korona dolayısıyla bir süredir evden görev yapan çalışanlar kısa bir süreliğine ofise davet edilmiş ve dolaplarını boşaltması istenmişti.
twitter takip