Moderatör belli oldu! Didem Arslan Yılmaz ve Uğur Dündar ne yorum yaptı?

Moderat%C3%B6r+belli+oldu%21;+Didem+Arslan+Y%C4%B1lmaz+ve+U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+ne+yorum+yapt%C4%B1?
ABONE OL

İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı canlı yayının moderatörünün İsmail Küçükkaya olmasının ardından iki adaya ilk çağrıyı yapan Didem Arslan Yılmaz ve daha önce kendisine teklif giden Uğur Dündar ne yorum yaptı?

İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın 23 Haziran'da yenilenecek olan seçim öncesi katılacakları programa dair detaylar bugün belli oldu.

Programın kim olacağı uzun zamandır tartışılan moderatörü de İsmail Küçükkaya olarak açıklandı.

İsmail Küçükkaya adının iki parti yetkilileri tarafından kamuoyuna duyurulmasının ardından iki adaya ilk çağrıyı yapan 'Türkiye'nın Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz ve daha önce kendisine giden teklifi kabul etmeyen usta gazeteci Uğur Dündar'dan açıklamalar geldi. 

Moderatörün açıklanmasının ardından birçok meslektaşı bu yayının Didem Arslan Yılmaz'ın hakkı olduğunu ve özellikle yine neden erkek bir gazeteci ile anlaşıldığına dair mesajlar paylaştı.

Didem Arslan Yılmaz da Twitter hesabından paylaştığı mesajla önemli olan bu yayının yapılması olduğunu belirterek İsmail Küçükkaya'ya başarılar diledi.

Yılmaz, bu yayını tanımadığı bir rejiyle yapmak istemeyeceğini de sözlerine ekledi ve "Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu. Meslekteki ve bu süreçteki tanıklıklarımı çoook ilginç ayrıntıları yazmakta olduğum kitabımda okuyacaksınız" diyerek kitap yazma hazırlığında olduğunu açıkladı.

 

UĞUR DÜNDAR: "GÜZEL GELİŞMELERİN BAŞLANGICI OLSUN..."

Didem Arslan Yılmaz'ın ardından moderatörlük için Binali Yıldırım'ın önerdiği ancak bu teklifi kabul etmeyen usta gazeteci Uğur Dündar da, İsmail Küçükkaya'yı tebrik etti ve "Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım buluşmasının demokrasimiz için güzel gelişmelerin başlangıcı olmasını diliyorum" mesajını yayınladı. 

twitter takip