Müge Anlı sağlık çalışanlarını kızdırdı! Bu sözleri için özür bekliyorlar!

M%C3%BCge+Anl%C4%B1+sa%C4%9Fl%C4%B1k+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1n%C4%B1+k%C4%B1zd%C4%B1rd%C4%B1%21;+Bu+s%C3%B6zleri+i%C3%A7in+%C3%B6z%C3%BCr+bekliyorlar%21;
ABONE OL

Müge Anlı, kendisine hastane dışında migreni için ağrı kesici iğne yapmayan doktoru eleştirince sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu.

atv ekranlarında yayınlanan fenomen program 'Tatlı Sert'in sunucusu ünlü televizyoncu Müge Anlı bugünkü yayında doktorlar hakkında yaptığı açıklama ile tepkilerin hedefi oldu.
 
Migren hastası olduğunu ve migreni tuttuğu zaman her zaman gittiği acil servisi arayıp koronavirüs riski nedeniyle hastaneye girmeden dışarda arabasında iğne olmak istediğini ancak bu talebinin yerine getirilmediğini anlatan Müge Anlı olayı anlatırken sarf ettiği, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ve "İnşallah sen de birgün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" ifadeleriyle ise büyük tepki çekti.
 
Türkiye'de de tüm dünyadaki gibi hızla yayılan ve 131 can alan koronavirüs tehlikesi nedeniyle risk altında uzun saatler özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını böyle bir dönemde eleştiren Müge Anlı'nın sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Müge Anlı, bu sözleri sarf ettiği öğle saatlerinden bu yana #mügeanlıözürdile etiketi ile TT listesinin ilk sıralarında yer alıyor ve eleştiriliyor.
 
Vatandaşlar ve sağlık çalışanları Müge Anlı'dan bir özür açıklaması bekliyor. Bazı izleyiciler ise Müge Anlı'yı RTÜK'e şikayet ediyor.
Müge Anlı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın etiketlendiği yorumlarda, "Müge Anlı'yı sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığı bugünlerde bile kendi kişisel kazanımları uğruna halkı galeyana getirip manipüle ettiği çirkin söylemlerinden dolayı kınıyoruz ve özür dilemesini istiyoruz" yorumlarıyla eleştiriliyor. 
 
 
 
 
twitter takip