Muharrem İnce'den yeni açıklama: 'Beni yemeğe çağırıp karşı komşuya gidiyorlar...'

Muharrem+%C4%B0nce%E2%80%99den+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99Beni+yeme%C4%9Fe+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1r%C4%B1p+kar%C5%9F%C4%B1+kom%C5%9Fuya+gidiyorlar...%E2%80%99
ABONE OL

Haber Global ekranlarında canlı yayını terk eden Muharrem İnce konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam Haber Global ekranlarında katıldığı 'Neden' programını sözü yarıda kesilip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılmasına tepki gösteren CHP'li Muharrem İnce'den yeni açıklamalar geldi.
 
Sözcü Gazetesi'nden Başak Kaya'ya konuşan Muharrem İnce, medyanın yüzde 90'ını Erdoğan'ın kontrol ettiğini ve Erdoğan'dan hakim, savcı, medya, iş adamının korktuğunu söyledi.
 
Kendisine yapılan tavrı "Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum" diyerek açıklayan Muharrem İnce, "Beni davet ediyorsan, beni bekletip Erdoğan'ı veremezsin. Zaten 35-40 kanalda Erdoğan var. Madem beni davet ettin, bırak o kanalda da ben konuşayım. Bu durum medya düzeninin sonucu. Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır. Herkese sesleniyorum, eğer canlı yayında konuksanız ve bekletiliyorsanız  yayını terk edin, herkes terk etsin" dedi.
 
Muharrem İnce'nin açıklamaları şöyle:
 
Medyanın yüzde 90'ını Erdoğan kontrol ediyor. Herkes korkuyor. Hakim, savcı, medya, iş adamı korkuyor. Bu korku düzenine son vermemiz gerekiyor.
 
Bana yapılan şuna benziyor. Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum. Beni davet ediyorsan, beni bekletip Erdoğan'ı veremezsin.
 
Zaten 35-40 kanalda Erdoğan var. Madem beni davet ettin, bırak o kanalda da ben konuşayım.
 
Bu durum medya düzeninin sonucu. Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır. Herkese sesleniyorum, eğer canlı yayında konuksanız ve bekletiliyorsanız  yayını terk edin, herkes terk etsin.
 
Programda kalsaydım özellikle şunu anlatacaktım: Almanya ekonomisi bizim beş katımız ve pandemi sürecinde 750 milyar Euro'luk paket açıkladı.
 
Bizim de 1 trilyon liralık bir paket açıklamamız gerekirdi. Ama açıklanan 250 milyar lira.
 
Paketin çoğunluğu da ertelemeden ibaret, yüzde 96'sı kredi zaten… Fakat göz boyama yapılıyor. Göz boyama ve kandırmaca da yalaka ve yandaş medya tarafından yapılıyor.
twitter takip