Murat Ağrıel hakkında yeni bilgi! Meğer hastaneye götürülmemiş!

Murat+A%C4%9Fr%C4%B1el+hakk%C4%B1nda+yeni+bilgi%21;+Me%C4%9Fer+hastaneye+g%C3%B6t%C3%BCr%C3%BClmemi%C5%9F%21;
ABONE OL

Celal Ülgen, sabah saatlerinde hastaneye sevk edildiği söylenen Murat Ağrıel hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yeniçağ yazarı Murat Ağırel’in çektiği diş ağrısı ile ilgili hastaneye sevkedildiği açıklanmıştı ancak konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı ve Ağrıel'in hastaneye değil revire götürüldüğü belirtildi.
 
Avukatlar Celal Ülgen ve Ziya İlker Göktaş, bugün günlerdir diş ağrısı çeken ve diş etlerinin şiştiği belirtilen gazeteci Murat Ağrıel'in hastaneye sevkinin yapıldığını açıklamıştı.
 
Ziya İlker Göktaş, "Murat Ağrıel şu anda hastanede umarım dış tedavisi başarılı olur. Hastaneneden döndüğünde tekrar cezaevine girip durumunu öğreneceğim. Destek olan herkese binlerce teşekkürler" mesajını yayınlarken, Göktaş ile iletişim halinde olan Celal Ülgen ise "Av. Ziya İlker Göktaş’tan aldığım son dakika bilgisi: Murat AĞIREL’in hastaneye sevki yapıldı ve şu anda Diş tedavisi için hastanede" bilgisini paylaşmıştı.
 
Ancak; Celal Ülgen'in son paylaştığı bilgiye göre; Murat Ağrıel hastaneye götürülmemiş. Revire götürülen Ağrıel burada 6 saat bekletilmiş. 
 
Celal Ülgen, "Sabah saatlerinde Murat Ağırel'in sağlık sorununun çözüldüğü ile ilgili yaptığımız paylaşım ne yazık ki beklentimizi karşılayacak bir sonuç doğurmadı. Murat Ağırel  hastaneye değil revire götürülmüş ve 6 saat bekletilmiş. Av. İlker Bey şu anda yanında çıkınca bilgi vereceğiz" mesajını yayınladı. 
 
twitter takip