Musa Orhan'ın avukatından Ezgi Mola hakkında bir suç duyurusu daha

Musa+Orhan%E2%80%99%C4%B1n+avukat%C4%B1ndan+Ezgi+Mola+hakk%C4%B1nda+bir+su%C3%A7+duyurusu+daha
ABONE OL

Batman'ın Beşirli ilçesinde İpek Er'e cinsel saldırıda bulunarak intiharına sebep olan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola hakkında bir suç duyurusunda daha bulundu.

Batman'ın Beşiri ilçesinde cinsel saldırıda bulunduğu İpek Er'i intihara sürükleyerek ölümüne sebep olan Uzman Çavuş Musa Orhan hakkında 'sosyal medyadan hakaret ettiği' iddiasıyla yargılanıp para cezası alan oyuncu Ezgi Mola hakkında Orhan'ın avukatı bir suç duyurusunda daha bulundu.

Avukat Mehmet Erkan Akkuş, savcılığa verdiği dilekçesinde; açılan davada uzlaştırma görüşmelerinde talep edilen para miktarı ile diğer diyalogları açıklayan Ezgi Mola'nın 'gizli kalması gereken bilgilerin açıklanmasını ihlal' suçunu işlediğini belirterek, 5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılmasını istedi.

Beşiri'de tabancayla intihara kalkışan ve 34 gün sonra 18 Ağustos 2020'de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta Siirt'te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdı. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Orhan hakkında 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz sanık Orhan'ın yargılanması sürerken, Orhan'a verilen cezanın yetersiz olmasına tepki gösterildi. Oyuncu Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip