Mustafa Üstündağ: Böyle anlamsız bir gündem yarattığım için çok üzgünüm

Mustafa+%C3%BCst%C3%BCnda%C4%9F:+B%C3%B6yle+anlams%C4%B1z+bir+g%C3%BCndem+yaratt%C4%B1%C4%9F%C4%B1m+i%C3%A7in+%C3%A7ok+%C3%BCzg%C3%BCn%C3%BCm
ABONE OL

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, yaşanları ilk kez anlattı. Bodrumlular Mustafa Üstündağ'ı istenmeyen adam ilan etti.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupasının 1'inci Ayak Bodrum Rallisinin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ (44) ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi.

Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı. Kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da bulunduğu 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalı üzerinden canlı yayınına konuk olan Üstündağ, yaşanan kavgayı şu sözlerle anlattı:

"Böyle anlamsız bir gündem yarattığım için çok üzgünüm. BeniRalli Kupası'na davet ettiler ve 'kupa töreninde siz de olun' dediler.''

''Ben, kız arkadaşım, arkadaşım ve arkadaşımın eşi ile kupa törenine gittik. Yarış bitti, epey bir zaman geçti, arkadaşım gelmedi."

"Ben de çevremdekilere durumu sordum. Cevap alamadım. Sonrasında bana kaza olduğunu söylediler. Fakat ambulans yoktu. Ben de; 'böyle bir yarışma yapıyorsunuz; ambulans yok. Bunu her yerde paylaşacağım' dedim.'

''Sonrasında arkamda bir arbede çıktı. Bize saldırdılar, bir anda 40 kişi üzerimize geldi. Bodrum'da bir esnaf ağabeyimi aradım.''

''Onlar geldi onları da dövdüler. Polisi 7 kez aradım fakat gelen-giden olmadı. Yaralama olayı da şu şekilde oldu. Arbede çıkıyor, arbede de silah patlıyor ve arkadaşım kendi arkadaşını vuruyor.''

''Ben olayları ayırmaya çalışıyorum ama bana ve kız arkadaşıma tekme atıyorlar... Bana diyorlar 'artist misin?' Ben de 'Evet artistim!' dedim. Kısaca ben bilmediğim olaylar arasında kaldım."

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, açtı ağzını yumdu gözünü. Aras’ın yanı sıra Bodrum Ticaret Odası Başkanı da Üstündağ’ı Bodrum’a istemediklerini açıkladı.

''Ralli Bodrum'' otomobil yarışlarının hemen ardından araçların bulunduğu otoparkta gerginlik çıkaran ve sonra adam çağırarak komite üyelerini dövdüren Mustafa Üstündağ ile ilgili çıkan olaylara ilişkin Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras ve oda başkanları tarafından oyuncu Mustafa Üstündağ’ı kınayarak Bodrum’da istemediklerini söylediler.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Mustafa Üstündağ’ın yaptığı olayı Türkiye’ye anlatmak için toplandıklarını belirterek, ''Bu bir vandallıktır'' açıklaması yaptı.

twitter takip