Müzik eleştirmeni Naim Dilmener'in amcası Prof. Dr. Murat Dilmener, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

M%C3%BCzik+ele%C5%9Ftirmeni+Naim+Dilmener%E2%80%99in+amcas%C4%B1+Prof.+Dr.+Murat+Dilmener,+koronavir%C3%BCs+nedeniyle+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

78 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle yaşama veda etti. Prof. Dr. Dilmener, maddi imkanı olmayan hastaları ücretsiz tedavi ettiği için ‘Yoksul doktoru’ olarak anılıyor.
 
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen öğretim üyelerinden olan ve 16 yıl önce yoksul hastaları tedavi ettiği için hakkında soruşturma açılan Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.
 
Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi göre Prof. Dr. Dilmener’in vefatını, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, şöyle duyurdu:“Bir değerli hocamızı daha korona virüs infeksiyonu nedeni ile kaybettik. Prof. Dr. Murat Dilmener hocamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyorum”
 
Dilmener'in yeğeni müzik eleştirmeni Naim Dilmener ise amcasının ardından şu mesajı yayınladı:
 
 
twitter takip