Nedim Şener'in Burhan Şeşen ve Merdan Yanardağ ile kavgası: 'Oğlunun acısına saygımdan...'

Nedim+%C5%9Eener%E2%80%99in+Burhan+%C5%9Ee%C5%9Fen+ve+Merdan+Yanarda%C4%9F+ile+kavgas%C4%B1:+%E2%80%99O%C4%9Flunun+ac%C4%B1s%C4%B1na+sayg%C4%B1mdan...%E2%80%99
ABONE OL

Hürriyet yazarı Nedim Şener, sosyal medyada Merdan Yanardağ ve Burhan Şeşen ile kavgaya tutuştu.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener Ayasofya’nın açılışında "İnsan kendini İstanbul’u fetheden Yeniçerilerden biri olarak hissediyor" anonsunu yaperken, bu sözlerini haber yapan Tele1'in genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ ve müzisyen Burhan Şeşen ile de sosyal medyada kavgaya tutuştu.
 
Nedim Şener tartışma sırasında, Burhan Şeşen'in 2008 yılında yanlış tedavi sonucu hayatını kaybeden oğlu Serhan Şeşen'in adını anan saygısız ifadeler kullandı. 
 
Hürriyet’in haberinde anons yapmak için eline mikrofonu alan Nedim Şener Aysofya’nın açılışında sırasında yaptığı anonsta "Fatih Sultan Mehmet’in sancaklarının asılı olduğu minberin karşısında namaz kılarken insan kendini İstanbul’u fetheden Yeniçerilerden biri olarak hissediyor” ifadelerini kullandı.
 
Tele1'in internet sitesi, Nedim Şener'in bu sözlerini "Nedim Şener yeniçeri olmaya kadar geriledi" şeklinde haber yapınca, Şener ile Merdan Yanardağ arasında tartışma başlattı.
 
Şener, habere “Bizans artığı olmaktan iyidir TELEFİTNE 1 Kanalı @merdanyanardag @emrkongar” mesajıyla cevap verdi.
 
Merdan Yanardağ ise; "Herkes safını seçmekte serbesttir. Sen de seçmişsin.. Buna üzüldük, o kadar. TELE 1'e saldırarak birilerine yaranmaya çalışma. Yazık sana. Bu bir kıyafet balosu değil, Cumhuriyete karşı hilafetçi bir saldırı.. Anlamamazlıktan gelme. Cehaletin gereği yok. İstiyorsan yeni Osmanlıcıların yeniçerisi olmaya devam edebilirsin. Benim için artık bir önemi (ve önemin) yok" sözleriyle Şener'e karşılık verdi.
 
Bunun üzerine Şener'den "TELEFİTNE 1 ile ‘ABD gazetesi” ile fitneye, algı operasyonuna devam edebilirsin, benim için ülkem önemli, fitnelerinle bu ülke insanlarını bölemeyeceksin, takip edeceğim(tetikçilerinle saldırmadan önce düşünecektin)" yanıtı geldi.
 
İkili arasındaki diyalog şu şekilde devam etti:
 
-Nedim elinden geleni yap.. Kimi tehdit ediyorsun? İş oraya gelecekse, uzaya gitsen sıyrılamazsın. bizim de gözümüz senin üzerinde olacak. Biz efendilik yapalım dedikçe, devam ediyorsun. Sen hem AKP'nin yeniçerisi olup hem de Tele 1'e saldırırken düşünecektin. Soytarılığı bırak!
 
- TELEFİTNE 1 ‘in sahibi @merdanyanardag tehdit yok, bana saldırırken düşünecektin, fitneceliğini soytarılığını tek başıma yanına bırakmayacağım, beni azıcık tanıyorsan ne dediğimi anlarsın, rezil fitnecibaşı...
 
- Bekliyorum @nedimsener2010 .. Bırak palavrayı.. Arkasını iktidara yaslayan senin gibi soytarıları çok gördük. Asıl durduk yere ettiğin küfülerin hesabını sen vereceksin. Bunu da çok geçmeden göreceksin, tanıyan beni de bilir.. Ve bu sana vereceğim son yanıttır.. Hadi başka kapıya.
 
- TELEFİTNE 1 ile ‘ABD gazetesi” ile fitneye, algı operasyonuna devam edebilirsin, benim için ülkem önemli, fitnelerinle bu ülke insanlarını bölemeyeceksin, takip edeceğim(tetikçilerinle saldırmadan önce düşünecektin)
 
 
BURHAN ŞEŞEN: "SENİN DE ÇOCUĞUN VAR... "
 
İkili arasında bu tartışma yaşanırken müzisyen Burhan Şeşen de, Nedim Şener'in söz konusu haberi için "Yeni bir ürün üzerinde çalışıyorum.Çok satacağına eminim...Nedimsavar" yorumunda bulundu.
 
Nedim Şener ise, bu yoruma "Sen yapsan satmaz @burhansesen memleketi satmaya kadar varır senin gibilerin sonu, o da sıkar. Sadece oğlunun acısına saygımdan bu kadar" cevabını verdi.
 
Burhan Şeşen ise;  12 sene önce kaybettiği oğlunun adının anıldığı bu paylaşıma "Nedim yaptığım-bana göre- esprili bir paylaşıma oğlumu karıştırman hiç hoş olmadı.Senin de çocuğun var.Allah kimseye evlat acısı göstermesin...Benden olmasa da Serhan’ dan özür dileyebilirsin.Eğer içinde hala insanlık varsa" yorumunu yaptı.
 
Şener'den ise "O acıyı yüzündeki kederi nedense hep içimde yaşadım, sen farkında bile değildin. Onu paylaştım sadece. Kalbini kırmak için yazmadım. Ne bileyim Twitter trolü haline geleceğini senin gibi bir sanatçının. Kendine yakışanı yaptın" cevabını verirken Burhan Şeşen son olarak "Bence sen de kendine yakışanı yapıyorsun ben de...İyi akşamlar Nedim" yorumunu yaptı.
 
 
twitter takip