Nevşin Mengü ile Cüneyt Arkın arasındaki 'Rus aktivist' polemiği, troll saldırısına yol açtı!

Nev%C5%9Fin+Meng%C3%BC+ile+C%C3%BCneyt+Ark%C4%B1n+aras%C4%B1ndaki+%E2%80%99Rus+aktivist%E2%80%99+polemi%C4%9Fi,+troll+sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1na+yol+a%C3%A7t%C4%B1%21;
ABONE OL

Rusya'da Navalny protestolarından bir görüntüyü paylaşarak 'Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist' ifadesini kullanan Nevşin Mengü'ye Cüneyt Arkın'dan cevap geldi. Ancak Arkın'ın cevabının ardından Mengü, trollerin saldırısına uğradı.

Geçtiğimiz günlerde tedavisinin sürdüğü Almanya'dan Rusya’ya dönen muhalif lider Alexei Navalny’in tutuklanmasının ardından Moskova'da olaylar çıkmıştı. Polis, göstericilere sert müdahale etmiş protestoculara biber gazı ve plastik mermi ile müdahaleler olmuştu.

Gazeteci Nevşin Mengü, yaşanan protesto olaylarının görüntüsünü “Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist” diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.Nevşin Mengü’nün bu paylaşımına Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın’dan cevap geldi.

Arkın, Mengü'nün tweet'ine “Fakat Cüneyt Arkın kendi polisine askerine saldırmaz” cümleleriyle yanıt verdi.

Ancak Arkın'ın bu yanıtının ardından harekete geçen Twitter trolleri, Mengü'ye hakaret içerikli yorumlarla saldırmaya başladı. Mengü, bir süre sonra saldırının dozunun arttığını belirten şu tweet'i paylaştı ve Ebabil Hareketi olarak bilinen trollerin hesabına saldırıda bulunduğunu açıkladı.

twitter takip