O başlık ve yorumlar kızdırdı! Veyis Ateş programdaki ses için hukuki işlem başlatacak!

O+ba%C5%9Fl%C4%B1k+ve+yorumlar+k%C4%B1zd%C4%B1rd%C4%B1%21;+Veyis+Ate%C5%9F+programdaki+ses+i%C3%A7in+hukuki+i%C5%9Flem+ba%C5%9Flatacak%21;
ABONE OL

Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş, önceki günkü canlı yayında ikinci bir gaz çıkarma vakası yaşadığına dair sosyal medyada dolaşan video için harekete geçti. Videonun montaj olduğunu söyleyen Ateş, itibar suikastı yapanlara karşı hukuki işlem başlatacak.

Habertürk TV'nin sunucularından Veyis Ateş canlı yayında ikinci kez gaz çıkarma sesinin duyulduğu iddiasıyla ilgili sosyal medyada yayılan video için harekete geçiyor.
 
Veyis Ateş, geçen ay yayınlanan ve Nedim Şener, Gürkan Hacır, Adil Gür ile Mete Yarar’ın konuk olduğu yayında duyulan gaz çıkarma sesi için konuklardan birisinin koltuğundan geldiğini söylemiş ve sonrasında da "Kıymetli misafirlerimiz evlerde olduğu için stüdyo kendi kendine bir oto kontrol yaratıyor ama evlerde olduğumuz için bazen grip olabiliyoruz, uzaktan yayın yapıyoruz. Dolayısıyla bazen aksırabiliyoruz, bazen öksürebiliyoruz. Böyle bir şeyler olmuş, bundan dolayı da kusura bakmayın" açıklamasını yapmıştı.
 
Önceki gün Prof. Dr. Kemalettin Aydın ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal'ın konuk olduğu canlı yayınında yine benzer bir sesin duyulduğu görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından Veyis Ateş organize bir kötülük ile karşı karşıya olduğunu belirterek, hukuki işlem başlatacağını duyurdu.
 
Duyulan sesin stüdyodan gelen bir onay sesi olduğunu belirten Veyis Ateş, montajlı bir video ile hakkında itibar suikastı yapıldığını ifade etti.
 
Veyis Ateş, ilk olarak "İlkinde güldük eğlendik de. Onay sesi, biraz fazla zorlama bir yorum olmamış mı yani gençler" mesajını paylaşırken, olayın "Dikkat Ateşle Yaklaşmayın" gibi başlıklarla haber olmasının ardından ise biraz sertleşerek "Birincisini espri olarak karşıladık ama bu kez organize bir kötülükle karşı karşıyayız.Aslı olmayan montaj ses ve görüntüler kullanarak  itibar suikasti yapanlara karşı hukukçularımız gerekeni yapacaklar.Sonra “vay” durumları olmasın" dedi.
 
Veyis Ateş için "Gazla çalışan kanal", "Gaza gelen ekrana çıkıyor", "Abicim yayından önce yediklerine dikkat et", "Programdan önce lağman yapılsın" gibi yorumlar yapılırken Yeniçağ Gazetesi de "Dikkat Ateşle Yaklaşmayın" başlığını atmıştı.
 
 
twitter takip