Ozan Güven'den çok tartışılan konu için açıklama: 'Evin önünde bekleme durumları artık bitsin...'

Ozan+G%C3%BCven%E2%80%99den+%C3%A7ok+tart%C4%B1%C5%9F%C4%B1lan+konu+i%C3%A7in+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99Evin+%C3%B6n%C3%BCnde+bekleme+durumlar%C4%B1+art%C4%B1k+bitsin...%E2%80%99
ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleriyle tartışan ünlü oyuncu Ozan Güven, bu konu hakkında bir açıklama yaparak, 'Evin önünde bekleme durumları artık bitsin. Bunun hiç kimseye faydası yok' dedi.

Ünlü oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde evinin önünde kendisini görüntüleyen basın  mensuplarına verdiği sert tepki hakkında açıklamada bulundu.
 
Şu sıralar Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven, Zafer Algöz ve Can Yılmaz'ın YouTube üzerinden yayınlanan "Burda Olan Burda Kalır" programına konuk oldu. 
 
Koronavirüs salgını nedeniyle evinde vakit geçiren Ozan Güven, evinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Evde olayım… Kitabımı okuyorum, film seyrediyorum, temizliğimi yapıyorum. Herkes alim oldu” dedi.
 
Evde olup ev işi yapmaktan dolayı ev kadınlarının işinin ne kadar zor olduğunu anladığını vurgulayan Ozan Güven, "Sabah evden çıkarken annelerimiz, eşlerimiz, arkadaşları, ‘Akşam ne yapayım?’ derler. ‘Ne yaparsan yap’ denirdi ya… O çok kıymetli bir soruymuş. Bence saat 21.00’de sağlık çalışanlarını alkışlıyoruz ya, saat 20.00’de de evde çalışan bütün kadınları alkışlamamız gerekiyor. Ucu bucağı yok. Bitmiyor iş… Ev hanımlığı çok yorucuymuş" dedi.
 
Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde evinin önüne gelen ve kendisine yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın evinde çıkan yangınla ilgili sorular soran basın mensupları hakkında da konuştu. Magazin muhabirlerini tersleyen ve "Banane lan Cem'den. Kapatın kamerayı" diyerek sert bir tepki veren Ozan Güven, bu tavrından dolayı günlerce konuşulmuştu.
 
Bu konu hakkında da açıklama yapan ünlü oyuncu, "Evin önü mahrem durumlar… Zaten ben iş dışında herhangi birisinin elinde mikrofon ve kamera olması hasebiyle her şeyine cevap vermek zorunda değilim. Hiçbir zaman da vermedim. Evin önünde kurmayın kampı. Ben evimde rahat edemezsem, nereye gideyim? Evin önünde bekleme durumları artık bitsin. Bunun hiç kimseye faydası yok. Bundan hoşlananlar vardır, onlarla yapabilirler, sonuçta meslekleri. Ben zaten sürpriz sevmiyorum" dedi. 
twitter takip