Prof. Ebubekir Sofuoğlu'ndan utanç verici açıklama: İstanbul Sözleşmesi çok kan dökecek

Prof.+Ebubekir+Sofuo%C4%9Flu%E2%80%99ndan+utan%C3%A7+verici+a%C3%A7%C4%B1klama:+%C4%B0stanbul+S%C3%B6zle%C5%9Fmesi+%C3%A7ok+kan+d%C3%B6kecek
ABONE OL

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, İstanbul Sözleşmesi ile cinsiyet değiştirmek isteyen 12-13 yaşındaki bir çocuğun devlet tarafından ailesinden zorla alınabileceğini ve ameliyatın SGK'ya ücretsiz yaptırılabileceğini söyledi.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, İstanbul Sözleşmesi ile cinsiyet değiştirmek isteyen 12-13 yaşındaki bir çocuğun devlet tarafından ailesinden zorla alınabileceğini ve ameliyatın SGK'ya ücretsiz yaptırılabileceğini söyledi. Sofuoğlu bu sözlerinin olduğu haberi de "Bu metin çok kan dökecek" notuyla paylaştı.
 
Duvar'da yer alan habere göre daha önce Google’ı 2. Abdülhamid ‘in icat ettiğini söyleyerek gündeme gelen Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Milat gazetesine yaptığı açıklamaların haber linkini "Çok okudum, kafa patlattım. Bu lanet sözleşme kan dökülecek gizli tuzaklarla dolu. Sözleşmenin tamamını, DİKKATLE okuduğunuzda bunu anlıyorsunuz. İstanbul Sözleşmesini OKUMADIĞINIZI SİZ BİLİYORSUNUZ. Bari bu metni okuyun. NASIL UYARAYIM ARTIK BİLMİYORUM. BU METİN ÇOK KAN DÖKECEK” sözleriyle paylaştı. 
 
Sofuoğlu Milat gazetesine verdiği söyleşide İstanbul Sözleşmesi’nden çekilinmesi gerektiğini anlatırken sözleşmenin 4. maddesinde yer alan ‘devletin cinsel yönelimi garanti eder’ ifadesini şöyle değerlendirdi:
 
“Bu ifadeyi 45. madde ile okuduğunuzda baskıya dönüşmüş olur. Yani 4 ve 45. maddede ‘çocuk aile tarafından baskı görüyorsa ailesinin elinden alınır’ diye bir ifade var. Cinsel yönelim kendiliğinden oluşmuyor, medyayla; iletişim araçlarıyla, televizyon dizileriyle, reklamlarla, sosyal medyayla çocukları teşvik edip özendiriyorlar. Mesela çocuk henüz 12-13 yaşındayken ’Ben cinsiyet değiştirme ameliyatı olacağım’ dediğinde aile buna karşı çıkarsa 4 ve 45. maddeye göre devlet çocuğu ailenin elinden alıp cinsiyet değiştirme ameliyatını da SGK’ya ücretsiz yaptırabilir.”
 
"Google'ı ilk icat eden Abdülhamit Han'dır" demişti
 
Ebubekir Sofuoğlu, Şubat 2018’de “Google’ı kullanan, ilk icat eden Sultan Abdülhamid Han’dır. Gidemiyor, ulaşım imkânları yok, gitse sorun olacak payitahtta. Ne yapıyor? Fotoğrafını çektiriyor, izliyor. Oradan bir şey üretiyor. Google’ın ilk mucidi bu anlamda Sultan Abdülhamid Han’dır. ‘Coğrafya kaderdir’ deniliyor ya coğrafyanın da psikolojisi var” demişti.
 
Sofuoğlu Ayasofya’daki mozaiklerin kaldırılmasını da istemişti: “Camide fahişe olur mu? Fakat, ikonlar ortadan kaldırılmazsa Fatih'in emaneti Ayasofya, fahişe ZOE ile fahişenin sergilendiği dünyadaki ilk cami olacak. Bu yönüyle emanetine saygısızlık yaptığımız Fatih'in, ortadan kaldırdığı ikon yani putları koruma saçmalığına bir son verin artık.” 
twitter takip