RTÜK Başkanı toplantıya katılmadı! Olay yaratan program RTÜK'ün toplantısında neden görüşülmedi?

RT%C3%BCK+Ba%C5%9Fkan%C4%B1+toplant%C4%B1ya+kat%C4%B1lmad%C4%B1%21;+Olay+yaratan+program+RT%C3%BCK%E2%80%99%C3%BCn+toplant%C4%B1s%C4%B1nda+neden+g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BClmedi?+
ABONE OL

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşcı, Sevda Noyan'ın skandal sözlerini sarfettiği programın Üst Kurul toplantısında görüşülmediğini açıkladı.

Yazar Sevda Noyan'ın Ülke TV'deki Arafta Sorular programında sarfettiği sözlerin üst kurul gündemine alınması için dilekçe veren RTÜK üyesi İlhan Taşcı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in bugünkü toplantıya katılmadığını ve Noyan'ın katıldığı programın gündeme alınmadığını açıkladı.
 
RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşcı, yazar Sevda Noyan'ın Ülke TV'de katıldığı programda söylediği ve toplumda büyük infial yaratan "Bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda hem maddi hem manevi olarak çok donanımlıyız. Bizim sitede hala 3-5 kişi var. Benim listem hazır" sözlerinin üst kurul gündemine alınarak yaptırım uygulanması için dilekçe vermişti.
 
Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunumuyla yayınlanan programın bugün gerçekleşen üst kurul toplantısında gündeme alınıp alınmayacağı merakla bekleniyordu.
 
İlhan Taşcı yaptığı açıklamada; RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in mazeret bildirerek toplantıya katılmadığını ve Arafta Sorular programının üst kurul gündemine getirilmeyerek görüşülmediğini ifade etti.
 
Taşcı, "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “mazeret” bildirerek bugünkü olağan Üst Kurul toplantısına katılmadı. “Cebimde listem hazır. Ailemiz en az 50 kişiyi götürür” diyen Sevda Noyan’ın katıldığı program, Üst Kurul gündemine getirilmedi ve görüşülmedi" açıklamasını yaptı. 
twitter takip