Sabah yazarından Cumhuriyet'e: Bir siyasetçinin Ramazan'da su içmesi, içmemesi haber konusu mu?

Sabah+yazar%C4%B1ndan+Cumhuriyet%E2%80%99e:+Bir+siyaset%C3%A7inin+Ramazan%E2%80%99da+su+i%C3%A7mesi,+i%C3%A7memesi+haber+konusu+mu?+
ABONE OL

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Cumhuriyet gazetesinin haberine tepki gösterdi.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı iftar sofrasında "masasında su bardağı unutulduğu" anları haberleştiren Cumhuriyet gazetesini eleştirdi.

Yazısında, "Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle internet üzerinden yaptığı "En uzun iftar sofrası" etkinliğiyle ilgili haberleri bunun göstergesi. Gazetenin haberine göre, Erdoğan'ın önünde su bardağı varmış, sonra kaldırılmış! Kaynak mı? Hayır, 'Sayın Erdoğan'ın bu fotoğrafı iftar sonrası çekilmiş' diye özür dileyip iddiasını revize eden İyi Partili Aytun Çıray değil..." diyen Altınok, "Cumhuriyet'in kaynağı, daha önce de sosyal medyada ortaya 'Erdoğan Külliye'de rakılı eğlenceler düzenliyor' türünden saçmalıklar atan şakirtler. E o zaman trol dediğiniz Can Dündar'ı niye gönderdiniz gazeteden arkadaşlar? Size ne kimin oruç tutup tutmadığından? Bir siyasetçin Ramazan'da su içmesi, içmemesi haber konusu mudur?" dedi.

twitter takip