Sağlık Bakanı'ndan, kendisine tepki gösteren Gökhan Özoğuz'a yanıt: Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var

Sa%C4%9Fl%C4%B1k+Bakan%C4%B1%E2%80%99ndan,+kendisine+tepki+g%C3%B6steren+G%C3%B6khan+%C3%96zo%C4%9Fuz%E2%80%99a+yan%C4%B1t:+Artan+vaka+say%C4%B1s%C4%B1nda+su%C3%A7umuz+yok+sorumlulu%C4%9Fumuz+var
ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz arasında Twitter'da 'vaka sayıları' polemiği yaşandı...

Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitterdan paylaştığı bir mesajla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirmişti. Özoğuz'a yanıt veren Koca, "Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok." dedi.

Özoğuz, Koca'ya yönelik eleştirilerinde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya? 1 senedir kendimle konuşmaktan şizofren oldum, kongreye falan da yok. Sayın Fahrettin Koca aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi aşılasanız acaba, belki biter virüs. Boş boş kapanacağımıza onu mu denesek?" 

Bakan Koca, yaptığı basın toplantısında bir gazetecinin "Artan vaka sayılarının sorumlusu gerçekten tedbir almayan vatandaş mı?" sorusuna, "Sorumlu hepimiziz, 84 milyon. Bilim Kurulu başından beri bu salgının, bulaşın nasıl olduğunu hep anlatageldi" yanıtını vermiş, eleştirilere neden olmuştu.

twitter takip