Şahan Gökbakar'dan ikinci yardım çağrısı: 'Bitti burası, buraya acil havadan müdahale şart'

%C5%9Eahan+G%C3%B6kbakar%E2%80%99dan+ikinci+yard%C4%B1m+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1:+%E2%80%99Bitti+buras%C4%B1,+buraya+acil+havadan+m%C3%BCdahale+%C5%9Fart%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki yangın bölgesine giderek ikinci bir acil yardım çağrısında bulundu.

Marmaris'te devam eden orman yangınlarının olduğu bölgeye giden komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında ikinci bir yardım çağrısı yaptı.

 

Yangına 100 metre mesafede olduğunu söyleyen Gökbakar, "Görüyor musunuz? Bakın biz şurada duruyorduk. Bu yangın bakın yola atladı. Yola atlaması ne demek? Geçmiş olsun demek. Buradaki bu dağdan itibaren bütün Selimiye'ye doğru yanacak burası. Göz göre göre yola atladı. Bakın benim şu anda 100 metre ilerimde. Mahşer yeri. Buradan ne kimse gelebilir, ne başka bir şey. Ben size söylüyorum, buraya müdahale şart. Havadan müdahale şart. Hadi, hadi! Bitti burası" ifadelerini kullandı.

BÖLGEYE HELİKOPTER GELDİ!

Gökbakar'ın ikinci yardım çağrısından sonra bölgeye helikopter geldi. Ünlü komedyen üçüncü bir video çekerek "Şu anda helikopter geldi oralara su atıyor. Ama bu helikopter burada kalsın, su atıp gitmesin" dedi.

twitter takip