Saldırıya uğrayan Levent Gültekin'den yeni açıklama: Parmaklarım kırılmış

Sald%C4%B1r%C4%B1ya+u%C4%9Frayan+Levent+G%C3%BCltekin%E2%80%99den+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+Parmaklar%C4%B1m+k%C4%B1r%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F
ABONE OL

Gazeteci Levent Gültekin, dün Halk TV binası önünde yaklaşık 25 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Saldırıyla ilgili bugün Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Gültekin, parmaklarının kırıldığını söyledi.

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'de yaklaşık 25 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, Gültekin program sonrası yaşadıklarını anlattı.

Başından geçenleri anlatan Gültekin, "Burada yürüyordum kanala doğru, iki kişinin beni izlediğini fark ettim. Kanala hızla adım atamaya başladım, onlar da koşamaya başladılar. Onların koştuğunu görünce şaşırtayım diye geri döndüm. Bu sefer arkadan 10 kişinin geldiğini fark ettim. Bu tarafa döndüm bir 10 kişinin buradan geldiğini fark ettim. Aynı anda 4 koldan saldırdılar. Kendimden daha çok ülke için üzülüyorum. Bu hale gelmemesi lazım. Birbirimizin görüşüne hukukuna saygı göstermemiz gerekiyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gültekin bugün Twitter adresinden yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamasında parmaklarının kırıldığını söyleyen Gültekin, şu ifadeleri kullandı:

"Ellerimle kafamı ve yüzümü korumaya aldığım için parmaklarım kırılmış onun dışında çok şükür iyim. Yani anlayacağınız dün akşamki İki Yorum’u kırık parmakla yapmışım :)"

twitter takip