Şarkıcı Sıla'dan Deniz Bulutsuz'a destek mesajı: 'Faili tanıyorum'

%C5%9Eark%C4%B1c%C4%B1+S%C4%B1la%E2%80%99dan+Deniz+Bulutsuz%E2%80%99a+destek+mesaj%C4%B1:+%E2%80%99Faili+tan%C4%B1yorum%E2%80%99
ABONE OL

Bir dönem kendisi de, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi olan şarkıcı Sıla'dan Deniz Bulutsuz'a destek mesajı geldi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan oyuncu sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla gündemde olan Deniz Bulutsuz'a destek mesajı geldi.
 
Deniz Bulutsuz, Ozan Güven tarafından 1 saatten uzun süren şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi olmuştu. Darp raporu alan Ozan Güven de, esas kendisinin yaralandığı söyleyerek, Bulutsuz'un ayrılmak istediği için kendisini tehdit ettiğini açıklamıştı. İkili birbiri için uzaklaştırma kararı almıştı.
 
Olay gündemdeki sıcaklığını korurken ünlü isimlerden de, Bulutsuz'a destek mesajları geliyor. Hazal Kaya ve Demet Özdemir gibi isimler Bulutsuz için destek mesajları yayınladı.
 
Bir mesaj da, yaklaşık iki sene önce aynı olayı yaşayan şarkıcı Sıla'dan geldi.
 
O dönem ilişki yaşadığı oyuncu Ahmet Kural'dan kendisine şiddet uyguladığı için şikayetçi olan Sıla, Bulutsuz için "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım" mesajını yayınladı. 
 
 
twitter takip