Sedat Peker: 'Uğur Mumcu şehit edildiğinde yanına ilk gelen Mehmet Ağar'dır. İlk önce katil gelir'

Sedat+Peker:+%E2%80%99U%C4%9Fur+Mumcu+%C5%9Fehit+edildi%C4%9Finde+yan%C4%B1na+ilk+gelen+Mehmet+A%C4%9Far%E2%80%99d%C4%B1r.+%C4%B0lk+%C3%B6nce+katil+gelir%E2%80%99
ABONE OL

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in 7. videosu yayımlandı.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, YouTube'da yayınladığı videolara yenisini ekledi. Peker, bugün "Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazla" başlığıyla yayımladığı yeni videosunun açılışında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TRT Haber canlı yayınında kendisi için sarf ettiği sözlere cevap vereceğini söyledi.

Yayımlanan son videoda Peker'in, mekan değişikliği yaptığı da görüldü.

 

"KARŞINDA OTURANLAR GAZETECİ DEĞİL, ROBOTTU!"

Peker, videonun devamında Soylu'nun katıldığı TRT Haber canlı yayınına değindi ve "Senin karşında o oturanlar var ya, onlar robottu biliyorsun değil mi? Gazeteci değillerdi, alayı robottu. Onlar adına, samimiyetimle söylüyorum; ben onlar adına üzüldüm. Yazık. Vallahi çok üzüldüm. Ekmek parası ama onlar da ne yapsın. Mutlaka vardır bir sebebi" dedi.

AA MUHABİRİNİN SORUSUNA DA DEĞİNDİ

Peker, 7. videosunda, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sorduğu sorularla gündeme oturan ve iş akdi feshedilen Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'a da değindi. Turan'la ilgili "Süleyman Soylu ile ilgili soru sordu adamın abisi FETÖ'cü dediler" diyen Peker, Soylu'ya seslenerek, "Devletin imkanları yok muydu, bilmiyor muydun abisinin FETÖ'cü olduğunu" dedi.
 
"TÜRKİYE'DEN YAKALAMAK İÇİN GELDİLER!"
 
Sedat Peker, Türkiye'den kendisini yakalamak için bir ekibin geldiğini ima ederek şöyle konuştu:
 
"Türkiye'den kalabalık misafirlerimiz geldi. Ben Abdulkadir Selvi ile Süleyman Soylu'yu bekliyordum ama onlar gelmedi. Her zamanki yaptıkları gibi devleti işin içine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık. Belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz."
 
 

Sedat Peker: "Uğur Mumcu şehittir. Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" https://t.co/4CWfIydp1l pic.twitter.com/C1RANF6kgc

— Medya Koridoru (@medyakoridoru) May 23, 2021
 
 
"UĞUR MUMCU CİNAYETİNDE MEHMET AĞAR'I İŞARET ETTİ"

Sedat Peker, Uğur Mumcu'nun terör örgütlerinin uyuşturucu ve silah ticareti alanına girdiği için derin devlet tarafından öldürüldüğünü öne sürdü. Peker, Mumcu cinayeti için Mehmet Ağar ismini ortaya attı.

Peker, "Uğur Mumcu şehittir. Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" ifadelerini kullandı.

KOKAİN SEVKİYATINDA BİNALİ YILDIRIM'IN OĞLUNU İŞARET ETTİ!

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik olarak "Uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, diyorsun ki 'Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.' Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi" dedi.

Sedat Peker, uyuşturucu ticareti için Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini iddia etti.

Peker'in açıklamaları şöyle:

"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

Binali Yıldırım'ın böyle bir organizasyonda olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldım'ı çektikleri kasetlerle bu işe yönlendirdiler."

Peker, videoda aynı zamanda Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı cinayetini deKorkut Eken ve Mehmet Ağar'ın organize ettiğini öne sürdü.

 

twitter takip