Sedat Peker'in gündeme getirdiği Halil Falyalı, silahlı saldırıda öldürüldü

Sedat+Peker%E2%80%99in+g%C3%BCndeme+getirdi%C4%9Fi+Halil+Falyal%C4%B1,+silahl%C4%B1+sald%C4%B1r%C4%B1da+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCld%C3%BC
ABONE OL

Halil Falyalı ve eşinin bulunduğu konvoy, Girne'de saldırıya uğradı. Saldırada, Falyalı ve şoförü hayatını kaybetti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Kıbrıs'ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde olduğunu iddia ettiği Halil Falyalı ve eşinin bulunduğu konvoya saldırı gerçekleştirildi. 

Kuzey Kıbrıs medyasındaki haberlere göre saldırıda Falyalı ve şoförü hayatını kaybetti. 

Falyalı'nın aracı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik silahlarla tarandığı da öğrenildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında gündeme gelen KKTC'li iş insanı Halil Falyalı, bundan bir ay önce cezaevinden tahliye edilmişti.

Sedat Peker'in videolarında gündeme gelen KKTC'li iş insanı Halil Falyalı, ekim ayında polise teslim olmuştu. Falyalı, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla serbest kaldığını duyurmuştu.

Halil Falyalı kimdir?

Falyalı,  Sedat Peker’in iddialarına göre Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar’la birlikte kokain ticaretinin de merkezinde yer alıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 7 Ekim’de hakkında yakalanma kararı çıkarılan kumarhane işletmecisi Halil Falyalı yakalandı. Falyalı, işletmecisi olduğu kumarhanede hırsızlık yaptığını iddia ettiği çalışanını zorla alıkoyarak, darp ve tehdit ettiği gerekçesi ile beraberinde 3 çalışanı ile turizm merkezi Girne’de mahkeme karşısına çıkarılmıştı.  Mahkeme, Halil Falyalı ve 3 çalışanının soruşturma maksatlı 3 gün süreyle gözaltında kalmasına karar verilmişti.

twitter takip