Sera Kadıgil, Süleyman Soylu'ya Sedat Peker'in iddialarının yer aldığı 'Duvar' kitabını verdi!

Sera+Kad%C4%B1gil,+S%C3%BCleyman+Soylu%E2%80%99ya+Sedat+Peker%E2%80%99in+iddialar%C4%B1n%C4%B1n+yer+ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1+%E2%80%99Duvar%E2%80%99+kitab%C4%B1n%C4%B1+verdi%21;
ABONE OL

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının bütçesini sunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, TİP Milletvekili Sera Kadıgil tarafından 'Duvar' kitabı verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığının bütçesini sunmak üzere geldiği TBMM Plan Bütçe Komisyonu'na girişinde muhalefet milletvekilleri ile selamlaştı. Muhalefet masaları önünde vekillere selam veren Soylu'ya, TİP'in suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in açıklamaları ile ilgili olarak hazırladığı araştırma raporu verildi.

 

 

TİP milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık ile gazeteciler Ertuğrul Mavioğlu, Hakkı Özdal, Bahadır Özgür ve Timur Soykan tarafından hazırlanan ve 'Duvar' adıyla kitaplaştırılan raporu, TİP milletvekili Sera Kadıgil, Soylu'ya verdi. Kısa bir süre kitaba bakan Soylu daha sonra yerine doğru ilerlemeye devam etti. Kadıgil daha sonra kitabı muhalefet ve iktidar partilerinin vekillerine de iletti.

twitter takip