Show Haber ekibine çirkin saldırı: 'Senin gibi 100 tane leşim var...'

ABONE OL

İstanbul Sultangazi'deki bir inşaatın haberini yapmak için bölgeye giden Show Haber muhabiri ve kameramanı müteahhit tarafından saldırıya uğradı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi'nde bir sokağın ortasına yapılan 4 katlı inşaatı haber yapmak isteyen Show Haber muhabiri Uğur Alattinoğlu ve kameraman Uğurcan İncegül, inşaatın müteahhiti tarafından saldırıya uğradı. 
 
Muhabir Uğur Alattinoğlu'na 'Sen Kimsin' diye bağıran, küfürler eden ve tekme atan müteahhit, gazetecileri "Senin gibi 100 tane leşim var" diyerek de tehdit etti.
 
Kameraman Uğurcan İncegül o anlarda kayıttan çıkmayarak bunları kaydetti. Görüntüler dün akşam Show TV Ana Haber Bülteni'nde yayınlandı.
 
Muhabir Uğur Alattinoğlu da "Görüyorsunuz buranın müteahiti. Sadece iddiaları sormak için geldik. Buraya neden böyle bir bina dikildiğine dair bilgi almak için geldik. Kendisine de sorduk. Ancak bize saldırdı" açıklamasını yaptı.
 
Saldırgan müteahhit de, ağzında sakız olmasına rağmen kendisine soru soran muhabirlere "Bak oruçluyuz" gibi tepkiler verdi.
 
Show Haber ekibi kendilerine saldıran müteahitten şikayetçi oldu.
 
Gazetecilerde, Show Haber ekibinin uğradığı bu saldırıya tepki gösteren ve gereğinin yapılmasını isteyen yorumlarda bulundular. 
twitter takip