Skandal karar! Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırgan tahliye edildi

Skandal+karar%21;+Kad%C4%B1k%C3%B6y+metrosundaki+b%C4%B1%C3%A7akl%C4%B1+sald%C4%B1rgan+tahliye+edildi
ABONE OL

İstanbul Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınları elinde bıçakla tehdit ettiği için 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Emrah Yılmaz hakkında tahliye kararı verildi.

İstanbul'da Kadıköy-Tavşentepe metrosunda elinde bıçakla kadınları tehdit eden ve hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan tutuklu sanık Emrah Yılmaz, yaklaşık 7 ay sonra tahliye oldu.

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savcı, Emrah Yılmaz'ın 25 Kasım 2021 tarihinden beri tutuklu bulunduğunu ve Ulusal Krimal tarafından hazırlanması beklenen raporun halen mahkemeye ulaşmadığını gerekçe göstererek sanığın tahliyesini talep etti.

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın tutuklulukta geçirdiği süre, delillerin çoğunun toplanmış olması sadece dosyada kamera incelemesi yaptırılacağı hususunun kaldığını dikkate alarak Emrah Yılmaz'ın tahliyesine karar verdi. Mahkeme, Emrah Yılmaz hakkında haftada iki gün imza ve yurt dışına çıkmamak şeklindeki adli kontrol tedbirlerini uyguladı. Beklenen raporların gelmediğini dikkate alan mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

twitter takip