Şok karar! Hangi kanal Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım açık oturumunu yayınlamayacak?

%C5%9Eok+karar%21;+Hangi+kanal+Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu-Binali+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m+a%C3%A7%C4%B1k+oturumunu+yay%C4%B1nlamayacak?
ABONE OL
Ulusal Kanal kamuoyunda günlerdir beklenen ve bu akşam ortak canlı yayınla birçok kanaldan ekrana gelecek olan Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım münazarasını yayınlamayacağını duyurdu. Ulusal Kanal bu kararının nedenini ise yenilenen seçim sürecinde sadece iki ayın ön plana çıkması ve Vatan Partisi adayı İlker Yücel ile Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar'a medyada yer verilmemesi olarak açıkladı. Kanal açıklamasında "Seçim süresince Vatan Partisi adayı Sayın İlker Yücel'e ve Saadet Partisi adayı Sayın Necdet Gökçınar'a uygulanan medya ambargosunu eleştiriyoruz" ifadelerine yer verdi. Ulusal Kanal bu akşam ortak canlı yayın saati olan 21:00'de 1991 seçimlerinde TRT'in düzenlediği 'Liderler Açık Oturumu'nun özetini yayınlayacak. Ulusal Kanal ayrıca 4 adayın katılacağı bir açık oturum düzenleyeceklerini ve bunun için bir çağrı yapacaklarını belirtti.
Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur tarafından yapılan açıklama şöyle; Bu akşam Sayın İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde, sadece iki adayın katılacağı seçim özel programını yayınlamama kararı aldık. İstanbul'da yenilenen seçimlerde iki adayın öne çıkartıldığı, milletimize sadece iki seçeneği sunan antidemokratik medya kültürüne ortak olmayacağız... Seçim süresince Vatan Partisi adayı Sayın İlker Yücel'e ve Saadet Partisi adayı Sayın Necdet Gökçınar'a uygulanan medya ambargosunu eleştiriyoruz. Ulusal Kanal olarak seçimden önce 4 partinin adayının katılabileceği bir açık oturum düzenleyeceğiz ve adaylara çağrımızı yapacağız. Peki Ulusal Kanal'da ne yayınlanacak? Türk medyasına ve siyaset kültürümüze örnek olması için, 1991 seçimlerine özel TRT'nin düzenlediği Liderler Açık Oturumu programının özetini, saat 21'de yayınlıyoruz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.
twitter takip