Sokağa çıkamasak da büyük bir coşkuyla..... Tüm Türkiye İstiklal Marşı'nı okudu!

Soka%C4%9Fa+%C3%A7%C4%B1kamasak+da+b%C3%BCy%C3%BCk+bir+co%C5%9Fkuyla.....+T%C3%BCm+T%C3%BCrkiye+%C4%B0stiklal+Mar%C5%9F%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1+okudu%21;
ABONE OL

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan'ı evlerinde geçiren vatandaşlar balkonlardan okudukları İstiklal Marşı'yla ulusal egemenlik bayramını yine de büyük bir coşkuyla kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda kutlanamayan ve sadece TBMM'de sadece bir tören yapılan TBMM'nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dün evlerde büyük bir coşkuyla kutlandı.
 
Gün boyu çocukların 23 Nisan ile ilgili şiir ve bildirilerini okudukları görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.
 
Akşam saat 21:00'de ise tüm ülkede birçok vatandaş balkon ve camlara çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu. 
 
Hem koronavirüs salgını hem de sokağa çıkma kısıtlaması böylelikle de, 23 Nisan coşkusunu engel olamamış oldu.
 
Geçtiğimiz haftalarda 3 gün boyuncu balkon ve camlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışlayarak onlara moral ve desek veren vatandaşlar dün akşam da TBMM'nin açılışının 100. yılını ve çocuk bayramını kutladı.
 
İstiklal Marşı'yla birlikte; 10. yıl marşı, İzmir Marşı ve Edip Akbayram'ın seslendirdiği 'Güzel Günler Göreceğiz' şarkısı da eşlik etti.
 
Bazı yerlerde belediye tarafından havai fişek gösterisi de yapıldı. 
 
Bu arada ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı yayında çocuklarla birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. 
 
twitter takip