Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Çalışanları 'ayağa kalkmadın' diye darp etti!

Sosyal+medya+bu+olay%C4%B1+konu%C5%9Fuyor%21;+%C3%87al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1+%E2%80%99aya%C4%9Fa+kalkmad%C4%B1n%E2%80%99+diye+darp+etti%21;
ABONE OL

Beşiktaş'da bulunan 'Meydan Beşiktaş' adlı bir eğlence mekanında yaşanan şiddet olayı sosyal medyaya yansıdı ve büyük tepki çekti.

Beşiktaş'da bulunan 'Meydan Beşiktaş' adlı bir eğlence mekanında yaşanan şiddet olayı sosyal medyaya yansıdı ve büyük tepki çekti.

Meydan Beşiktaş adlı mekanda Dorock XL firması adına çalışan Gaye Akıl bilet satış bölümünde çalışırken bir arkadaşıyla birlikte mekanın sahibi Şahin Şeker tarafından darp edildi.

Gaye Akıl ve Enver isimli arkadaşı geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen bir etkinlikte söz konusu mekanda bilet satış masasında çalışıyordu.

Bu sırada çalışanların yanına gelen mekanın sahibi Şahin Şeker "Beni görünce ayağa kalkacaksınız. Neden ayağa kalkmıyorsunuz" diyerek Gaye Akıl ve yanındaki çalışma arkadaşını darp etti.

Olayı Twitter sayfasından anlatan ve görüntülerini de paylaşan Gaye Akıl kamuoyundan destek istedi.

Görüntülerde Şahin Şaker'in her iki çalışana da arka arkaya tokat attığı görülüyor.

Gaye Akıl, bu sırada kendisine kimsenin yardım etmediğini belirtti. Olay sonrası darp raporu aldığını ve karakola gidip şikayetçi olduğunu da anlatan Gaye Akıl, aradan geçen 20 güne rağmen kendisine bir dönüş yapılmadığını ifade etti. 

Olayın sosyal medyada duyulup yayılmasının ardında birçok kullanıcı iş yerinde darp edilen çalışanlara destek mesajı yayınladı ve tepkilerini "Bir daha bu mekana gitmeyeceğiz" diyerek gösterdi.

Öte yandan; Gaye Akıl sosyal medyada yanlış anlaşılan bir noktayı da düzeltti. 

Akıl, olayın yaşandığı 'Meydan Beşiktaş' adlı mekanda Dorock XL firması adına çalıştığını, yaşadığı darp olayıyla Dorock XL'ın bir ilgisinin olmadığını ve yöneticilerinin kendisine hukuki süreçte destek olduklarını söyledi.  

 

twitter takip