Sosyal medya düzenlemesinin nedeni dislike'lar mı: 'Z kuşağı yaktınız hepimizi'

Sosyal+medya+d%C3%BCzenlemesinin+nedeni+dislike%E2%80%99lar+m%C4%B1:+%E2%80%99Z+ku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1+yakt%C4%B1n%C4%B1z+hepimizi%E2%80%99
ABONE OL

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya mecralarına gelecek düzenleme için bir Abdulkadir Selvi'nin yazısına göndermede bulunan bir yorum yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya mecralarına gelecek düzenlemeler ile ilgili açıklamasına gazetecilerden çeşitli tepkiler gelmeye devam ediyor.
 
Son zamanlarda YouTube yayınlarıyla oldukça gündemde olan gazeteci Cüneyt Özdemir de, Erdoğan'ın bu açıklamalarına Abdulkadir Selvi'nin dün gündem olan Z kuşağı yazısına gönderme yaparak bir yorumda bulundu.
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Selvi dünkü yazısında; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite sınavına girecek gençlerle YouTube hesabı üzerinden yaptığı video konferans yayınına gelen dislike'ları gündemine alarak "Gençler, şimdiden uyarayım dislike atan dislike’lanır" demişti.
 
Cüneyt Özdemir de, Halk TV ile Tele1'e verilen 5 günlük ekran karartma cezasını ve sosyal medyanın tamamen kapatılabileceği yönündeki açıklamaları Twitter hesabından yorumladı.
 
Özdemir, "A. Selvi'nin 'disslike atan disslike olur' ile işaret fişeğini çakması Rtük'ün orantısız ceza ile HalkTV ve Tele1'i 5 gün kapatması ve Erdoğan'ın 'Youtube, Twitter, Netflix ve sosyal medyayı kapatırız' demesi Türkiye'de siyaseti yeni bir boyuta taşıdı;  Yasaklar vs Özgürlükler" ve "O son disslike'ı atmayaydınız eyiydi...Ulan 'Z kuşağı' yaktınız hepimizi" mesajlarını paylaştı.
 
twitter takip