Sözcü yazarı Çiğdem Toker'in en zor yazısı: Babam ihmal sonucu hayatını kaybetti

S%C3%B6zc%C3%BC+yazar%C4%B1+%C3%87i%C4%9Fdem+Toker%E2%80%99in+en+zor+yaz%C4%B1s%C4%B1:+Babam+ihmal+sonucu+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti
ABONE OL

Sözcü gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bir hafta önce kaybettiği babasının ardından bir köşe yazısı kaleme aldı.

Sözcü gazetesi yazarı Çğdem Toker, bugün kaleme aldığı köşe yazısına bir hafta önce kaybettiği babası Erdoğan Toker'i yazdı.

Yazısında, babasının bir sedye üzerinde, kanamalı ve aralıksız 12 saat boyunca bir uzman doktor görmeden tutulduğunu belirten Toker, Erdoğan Toker'in yürüyerek bindiği Denizli Servergazi Devlet Hastanesi acil servisinde bir dizi ihmal sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.

Toker'in, sosyal medyadan "Ben babamı, kaldırıldığı hastanede bir dizi ağır ihmal sonucu kaybettim. Zor yazı: "Babamdan öğrendiğim" duyurduğu o yazı şöyle:

"Babamdan öğrendiğim

Babamı kaybedeli bir hafta oldu. Evet, sağlığı mükemmel değildi. İki yıl önce kısmi felç geçirmişti.

O günlerde İstanbul'da birarada oluşumuz şanstı. Hızla götürdüğümüz Kartal Lütfi Kırdar acil servisteki hızlı teşhis, poliklinik yatışının ardından Tuzla Devlet Hastanesi'nde üç ay süren, alabildiğine ihtimamlı bir fizik tedavi süreci sonrası ayağa kalkmayı, baston yardımıyla yürümeyi ve yeniden konuşmayı başarmıştı. "

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...

 

twitter takip