Sözcü'den bir ayrılık haberi daha! Hangi yönetici ile yollar ayrıldı?

S%C3%B6zc%C3%BC%E2%80%99den+bir+ayr%C4%B1l%C4%B1k+haberi+daha%21;+Hangi+y%C3%B6netici+ile+yollar+ayr%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

sozcu.com.tr'de başlayan yeniden yapılanma sürüyor... 15 çalışanıyla yolunu ayıran gazeteden bir ayrılık haberi daha geldi.

sozcu.com.tr'de geçtiğimiz günlerde başlayan yeniden yapılanma kapsamında bir isimle daha yolların ayrıldığı öğrenildi.

2015 yılından bu yana sozcu.com.tr'nin Ankara Temsilcisi ve Dış Politika yazarı olarak görev yapan Zeynep Gürcanlı'nın da kurumla yollarının ayrıldığı belirtiliyor...

ZEYNEP GÜRCANLI KİMDİR?

Zeynep Gürcanlı gazetecilik kariyerine 1991 yılında başladı.

Petit Ecole ve Tevfik Fikret Lisesi mezunu olan Gürcanlı, üniversite eğitimini ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı.

Anadolu Ajansı'nda dış haberler muhabiri olarak görev yapan Gürcanlı, Hürriyet gazetesinde diplomasi muhabiri olarak çalıştı. Gürcanlı Star gazetesinde önce diplomasi muhabiri, ardından da dış politika yazarı olarak görev yaptıktan sonra The New Anatolian ve Vatan gazetelerinde de yine dış politika alanında çalıştı.

Hürriyet Gazetesi'nde dijital gazetecilik kariyerine başlayan ve bir süre gazetenin internet bölümünün Ankara temsilciliğini yapan Gürcanlı, 5 yıldır Sözcü Gazetesi'nde internet Ankara temsilcisi ve dış politika yazarı olarak çalışıyordu.

Diplomasi Muhabirliği Derneği'nin üç dönem başkanlığını yapan Gürcanlı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Ankara Gazeteciler Cemiyeti ile, Parlamento Muhabirleri Derneği üyesi. Gürcanlı, İngilizce ve Fransızca biliyor.

15 KİŞİ İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Geride bıraktığımız hafta başlayan yeniden yapılanma operasyonunda  sozcu.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çetin izne çıkarılırken, Haber Müdürü Deniz Ayas, Yazı İşleri Müdürü Kubilay Aydın, Haber Koordinatörü Serdar Aksoy, Magazin Müdürü Ünal Demirkaya’nın da aralarında bulunduğu 15 kişi ile yollar ayrılmıştı.

Yeniden yapılanma sürecinde hiç kimsenin mağdur edilmediğini duyuran Sözcü yönetimi, herkesin hakkının sonuna kadar verildiğinin altını çizmişti.

 

twitter takip