Sözleri infial yaratmıştı! Sevda Noyan'ın 6 yıla kadar hapsi isteniyor!

S%C3%B6zleri+infial+yaratm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1%21;+Sevda+Noyan%E2%80%99%C4%B1n+6+y%C4%B1la+kadar+hapsi+isteniyor%21;
ABONE OL

Elinde ölüm listesi olduğunu söyleyerek komşularını tehdit eden Sevda Noyan hakkında açılan soruşturmada istenilen ceza belli oldu.

Katıldığı bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle kendisiyle ilgili suç duyurusunda bulunulan Sevda Noyan hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştı.
 
Sevda Noyan hakkında savcılık, "halk arasında korku ve panik yaratmak aracıyla tehdit" suçundan iddianame düzenledi. Noyan’ın 3 yıldan 6 yıla kadar hapsi istendi.
 
NE OLMUŞTU?
 
Sevda Noyan, geçtiğimiz Nisan ayında hükümete yakınlığıyla bilinen Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunumuyla yayınlanan 'Arafta Sorular' programında kamuoyunda infial yaratan şu sözleri sarf etmişti...
 
15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır"
twitter takip