Spiker Buket Güler isyan etti: O kişi ben değilim

Spiker+Buket+G%C3%BCler+isyan+etti:+O+ki%C5%9Fi+ben+de%C4%9Filim
ABONE OL

Asıl adı Buket Güler olan Instagram kullanıcısı “pukfashion”, Uludağ'da kaldığı bir oteli kötüleyince ortalık karıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Güler'i, ünlü spiker Buket Güler'le karıştırınca, sunucu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

Instagram kullanıcısı “pukfashion”, Uludağ’da tatil yaptığına dair paylaşımlarda bulundu. Gerçek adı Buket Güler olan kullanıcı, daha sonra yaptığı paylaşımda ise kaldığı otelden yakındı ve kötü hizmet gördüğünü öne sürdü. Instagram fenomeninin açıklaması sonrasında otel, Güler’in otelden ayrılırken “çeşitli bahaneler sunarak” ödeme yapmak istemediğini iddia etti.

Otelden yapılan açıklamada Güler’in, “Ben para ödemek istemiyorum, diğer oteller beni bedava konaklatmak istiyor, siz benden para alamazsınız” dediği öne sürüldü.

 

SPİKER BUKET GÜLER'LE KARIŞTIRDILAR!

Ancak tartışma bununla sınırlı kalmadı. Instagram fenomenini, haber spikeri Buket Güler'le karıştıran bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü sunucuya tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ve yanlış anlaşılmanın ardından Twitter'dan bir açıklama yapan Güler, şu ifadeleri kullandı:

twitter takip